SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Wim Fissette a pregătit-o pe Simona Halep, dar spune că Naomi Osaka e la alt nivel: „Diferită, superioară! Multe jucătoare sunt speriate”

Wim Fissette (40 de ani), antrenorul lui Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA), spune că nipona are ceva în plus față de restul jucătoarelor din circuit. Belgianul a lucrat și cu Simona Halep (29 de ani, 2 WTA), în anul 2014. +10   FOTO
Wim Fissette (40 de ani), antrenorul lui Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA), spune că nipona are ceva în plus față de restul jucătoarelor din circuit. Belgianul a lucrat și cu Simona Halep (29 de ani, 2 WTA), în anul 2014.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 17:32 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 18:08

Wim Fissette (40 de ani), antrenorul lui Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA), spune că nipona are ceva în plus față de restul jucătoarelor din circuit. Belgianul a lucrat și cu Simona Halep (29 de ani, 2 WTA), în anul 2014. 

Simona Halep a lucrat cu Fissette în 2014, an în care a ajuns în finala Roland Garros, semifinala Wimbledon și finala Turneului Campioanelor. Conform informațiilor din acea perioadă, colaborarea a fost ruptă din cauza unor neînțelegeri financiare.

Wim Fissette, fostul antrenor al lui Halep: „Unele jucătoare se sperie, Naomi nu!”

„Toate jucătoarele pe care le-am antrenat iubesc meciurile importante, momentele cu adevărat cruciale, însă Naomi este cea mai încântată de acest capitol. Înaintea meciului cu Serena a fost atât de încântată! Cele mai multe jucătoare sunt speriate de astfel de meciuri, dar nu și ea. Era ca un copil în magazinul cu jucătorii, abia aștepta să intre pe teren.

Naomi e diferită, trebuie să spun asta. După ce a câștigat US Open, ar fi putut să spună că a obținut tot și să se retragă pentru că are deja totul. Dar nu, Naomi vrea să câștige titluri. Uitați-vă la Federer, Djokovic, Nadal, ei încă progresează, după zeci de titluri câștigate. Nu țin cont că au obținut cam tot ce se poate câștiga. Aici e superioară Naomi față de restul”, a declarat Wim Fissette, conform Tennis Channel. 

VIDEO. Rezumatul finalei Australian Open 2021

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Simona Halep, depășită de Naomi Osaka după victoria de la Australian Open! Câte puncte are japoneza în față în topul WTA

Mats Wilander, încântat de Naomi Osaka după finala de la Australian Open: „Dacă face asta, poate fi mai bună ca Serena Williams și Margaret Court”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  21 Februarie 2021, 15:30

Simona a pierdut finele pentru că este prea emotivă,speriată de miza,timorată. De multe ori am văzut-o așa de speriată de credeai ca e in fata plutonului de execuție . Avea nevoie de psiholog,dar e incapatanata,refractara. Cred că e foarte greu de lucrat cu ea. Pierde pe mana ei. Meciul cu Sirena l-a abordat greșit,cu teama,etc

lupu68
lupu68  •  21 Februarie 2021, 11:47
Postat de Dan Florescu pe 21 Februarie 2021, 09:15

De ce Mr Fissette a tacut pana acuma ? S-a vazut cu sacii in caruta si acum se da mare ? Cu ce a contribuit la ascensiunea jucatoarei Osaka ?

Simona nu mai atata energie, se vede cu ochiul liber. Si-o consuma in alte moduri, in timp ce Osaka nu face asa ceva. Dar ambitia ei e aproape intacta, a dovedit-o cu Tomljanovic. Cu toate astea, daca nu era suprafata ATAT de rapida, le dovedea, si pe Serena, si pe Osaka. Asta e parerea mea. Nu va fi scoasa prea curand din Top 10, ceea ce este o mandrie in sine pentru noi, ca romani. Si mai am o senzatie: cu putin noroc, tot ea o va pensina pe Serena.

caoradea
caoradea  •  21 Februarie 2021, 10:22
Postat de Dan Florescu pe 21 Februarie 2021, 09:15

De ce Mr Fissette a tacut pana acuma ? S-a vazut cu sacii in caruta si acum se da mare ? Cu ce a contribuit la ascensiunea jucatoarei Osaka ?

Ce vrei sa spui cu asta ? Daca spunea mai repede Halep era acum mai buna ? E mai slaba, punct. Nu trebuie sa spuna Fisette, se vede de ani de zile. Halep e o jucatoare buna, Osaka e foarte buna...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează