SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Wim Fissette înainte de Simona Halep - Victoria Azarenka la Wimbledon 2019: „Secretul a fost să fim inteligenți cu antrenamentele”

Wim Fissette, antrenorul Victoriei Azarenka, foto: Guliver/gettyimages
Wim Fissette, antrenorul Victoriei Azarenka, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 08:00

Wim Fissette a revenit la colaborarea cu Victoria Azarenka, bielorusa de 29 de ani cu care se înfruntă Simona Halep, 27 de ani și număr 7 mondial, astăzi, de la ora 17:30, în turul 3 la Wimbledon 2019.

Prima perioada de conlucrare între antrenorul belgian de 39 de ani și Victoria Azarenka, număr 42 mondial, s-a încheiat după ce ea a rămas gravidă, în primăvara lui 2016.

De la începutul anului, cei doi lucrează din nou împreună, iar acum sunt mai multe obstacole de depășit.

„Am încercat să fim mai inteligenți când a fost vorba despre programarea antrenamentelor. Dimineața e pentru tenis, iar după-amiezile pentru familie. Nu i-a fost ușor. Ea vrea să fie perfectă în orice domeniu. Acum a realizat că se poate pregăti intens și că nu trebuie să stea alături de Leo timp de 24 de ore pentru a fi cea mai bună mamă”, a dezvăluit Fissette pentru site-ul oficial al turneului de la Wimbledon.

Wim Fissette a fost primul antrenor de renume al Simonei Halep, în 2014. Alături de belgian, Simona a obținut cea mai bună performanță a ei la Wimbledon, semifinala pierdută contra canadiencei Eugenie Bouchard.

Fissette a antrenat de-a lungul carierei jucătoare foarte importante din circuit, precum Kim Clijsters, Petra Kvitova sau Angelique Kerber.

2-2este scorul întâlnirilor directe dintre Simona Halep și Victoria Azarenka. Ultima a avut loc la Wimbledon 2017, câștigată de sportiva noastră, scor 7-6 (3), 6-2

5 foști lideri mondialisunt prezenți în turul al treilea la Wimbledon: Serena Williams, Karolina Pliskova, Simona Halep, Victoria Azarenka și Caroline Wozniacki

„Trebuie să-mi fac jocul meu. Simt că atunci când sunt concentrată pe acest aspect nu contează cine este de partea cealaltă a fileului”
Victoria Azarenka

„Sunt încrezătoare însă în șansa mea, vreau s-o valorific. Cred că mentalul va fi cheia, dar și jocul, să fiu puternică pe picioare și pregătită pentru loviturile ei puternice”
Simona Halep

„Vika e o jucătoare foarte consistentă. Nu e prea mare diferență în jocul ei când are o zi bună sau una rea. Simt că din acest punct de vedere e foarte stabilă”
Wim Fissette, antrenor Victoria Azarenka

Citește și:

VIDEO Nick Kyrgios, recital și la conferință » Dialog fabulos cu o jurnalistă: „Tu erai în pub azi-noapte...” + recunoaște că a vrut să-l lovească pe Nadal

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  05 Iulie 2019, 20:03
Postat de bazinga pe 05 Iulie 2019, 12:34

Maine o sa fie inapoi la Constanta cu machidonii ei,la o ciorba de peste!

Ce să caute Vika la Constanța?

merace
merace  •  05 Iulie 2019, 19:12
Postat de bazinga pe 05 Iulie 2019, 12:34

Maine o sa fie inapoi la Constanta cu machidonii ei,la o ciorba de peste!

Cica machidonii ei au un loc liber la masa pentru tine, fiindca Simona mai are de jucat la Wimbledon. :D

bazinga
bazinga  •  05 Iulie 2019, 12:34

Maine o sa fie inapoi la Constanta cu machidonii ei,la o ciorba de peste!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close