SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018. VIDEO "Phenomenadal" » Nadal l-a copiat pe Federer și a reușit un punct sclipitor la Wimbledon

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 21:54

Rafael Nadal (32 de ani), favorit 2 la Wimbledon, a reușit sâmbătă, în timpul meciului câștigat în fața lui Alex De Minaur (19 ani, 80 ATP), una dintre cele mai spectaculoase lovituri de la ediția din acest an a turneului londonez. 

Ibericul a reușit un " tweener" superb cu care l-a surprins pe mai tânărul său adversar. Lovitura, făcută celebră de Roger Federer, a fost desemnată punctul zilei de sâmbătă de la Wimbledon

"Nu e nimic ce marele spaniol nu poate să facă. Fenomenal!", a exclamat comentatorul britanic al partidei câștigate clar de Nadal, 6-1, 6-2, 6-4.

Rafael Nadal va juca luni în optimi la Wimbledon împotriva cehului Jiri Vesely, într-o partidă care se va juca pe Terenul Central, în jurul orei 18:30. 

Vezi și:  VIDEO Până și Rafael Nadal a intrat în febra Mondialului: "Anglia, fotbalul vine acasă sau nu?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mokinio
mokinio  •  09 Iulie 2018, 09:15

nadal s-a riscat un pic, putea sa-i intre chilotii ***.., si sa-i plesneasca! Ce facea apoi restul meciului, de ce se mai tragea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1157593904266198
Bulete Cristi  •  09 Iulie 2018, 07:27

Atat de bine sunteti informati ca in capetelw alea seci nu aveti decat straini si uitati ca de fapt acest procedeu a fost facut prima data de ILIE NASTASE..*** ***.. RUSINE..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  08 Iulie 2018, 23:38

L-a copiat pe Federer? Da ce, Federer a inventat lovitura asta, sau apa calda, sau marul, sau cozonacul, sau hartia de prins muste?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează