SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // Organizatorii au anunțat programul zilei de miercuri » Rafa Nadal NU joacă pe arena centrală

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 19:48

Wimbledon 2019 își desfășoară miercuri sferturile de finală de pe tabloul masculin. Organizatorii turneului londonez au anunțat orele de start.

Primii care vor intra pe arena centrală sunt sârbul Novak Djokovic (1 ATP) și belgianul David Goffin (23 ATP). Înfruntarea dintre cei doi e programată la ora 15:00. Sârbul, marele favorit al bookmakerilor, conduce cu 5-2 în meciurile directe, dar a pierdut singura confruntare pe iarbă, în 2016, într-un meci demonstrativ, scor 3-6, 5-7.

Tot de la ora 15:00, pe terenul numărul 1, se va disputa „sfertul-surpriză” al ediției din 2019, între argentinianul Guido Pella (26 ATP) și ibericul Roberto Bautista-Agut (22 ATP).

Cel mai așteptat sfert de finală, cel dintre japonezul Kei Nishikori (7 ATP) și elvețianul Roger Federer (3 ATP), se joacă pe arena centrală imediat după terminarea partidei Djokovic - Goffin. Cei doi s-au întâlnit de 10 ori, elvețianul conducând cu 7-3. Singurul meci pe iarbă a fost în 2014, la Halle, adjudecat de Roger, scor 6-3, 7-6(4).

Fanii lui Rafael Nadal sunt din nou nemulțumiți de hotărârea organizatorilor. După ce ibericul, al doilea jucător al lumii, a fost declasat pe poziția a treia în lista capilor de serie, conform regulamentului de la Wimbledon, acum sfertul de finală cu americanul Sam Querrey (65 ATP) nu se va juca pe arena centrală. Va fi al doilea meci al zilei de pe terenul 1.

Rafael Nadal acuzat de sexism » Declarații controversate la Wimbledon: „Sincer? Cred că însemn un pic mai mult decât Ashleigh Barty”

Sferturile complete

  1. Novak Djokovic (1 ATP) - David Goffin (23 ATP)
  2. Guido Pella (26 ATP) - Roberto Bautista-Agut (22 ATP)
  3. Kei Nishikori (7 ATP) - Roger Federer (3 ATP)
  4. Rafael Nadal (2 ATP - Sam Querrey (65 ATP)

Sferturile 1. și 2. se vor împerechea în semifinale. La fel și în cazul sferturilor 3. și 4. 

Vezi și: 

Victorie cu miză triplă pentru Halep: e la un meci de locul 4, aproape calificată la Turneul Campioanelor și a câștigat o sumă uriașă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează