SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. După Simona Halep, potopul! Serena Williams a comentat situația bulversantă de la Wimbledon

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 08:40

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) și Garbine Muguruza (3 WTA) sunt singurele jucătoare din top 7 care nu au fost eliminate de la Wimbledon. 

  • Simona Halep joacă astăzi în turul 2 de la Wimbledon împotriva lui Saisai Zheng (24 de ani, 126 WTA). Partida începe după meciul Guido Pella - Marin Cilic, e liveTEXT cu video și foto AICI și în direct pe Eurosport.
  • După surprizele în serie din primele 2 tururi, Halep a ajuns acum a treia favorită a bookmakerilor să triumfe pe iarba londoneză. 

Caroline Wozniacki (2 WTA) și Sloane Stephens (4 WTA) nu au putut pune presiune în cursa pentru poziția de lider, fiind eliminate prematur de pe iarba londoneză. Cele două erau singurele care o puteau detrona pe Halep. 

Elina Svitolina (5 WTA), Caroline Garcia (6 WTA) și Petra Kvitova (7 WTA) au părăsit la rândul lor competiția.  

21 
de capi de serie au fost eliminați în primul tur de la Wimbledon de pe cele două tablouri, feminin și masculin, un nou record

Deși este încă în competiție, Garbine Muguruza, campioana en-titre, poate încheia cele două săptămâni de la Wimbledon doar pe poziția a 3-a, în cazul în care își va apăra trofeul. 

Serena e în cărți

Serena Williams (181 WTA) a devenit marea favorită a specialiștilor după eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. 

"Toată lumea joacă la un nivel ridicat. Nimeni nu intră pe teren să se mulțumească doar cu participarea. Femeile astea au venit să lupte! Sunt la Wimbledon și vor să demonstreze că își merită locul", a punctat Serena pentru WTA Insider.  

Vezi și: Simona Halep rămâne lider mondial și după Wimbledon! Încă o surpriză uriașă: Caroline Wozniacki a fost eliminată dramatic în turul secund + ce a făcut Serena Williams

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează