SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON // Sancțiune drastică primită de Bernard Tomic, după ce a mimat tenisul cu Jo-Wilfried Tsonga

Bernard Tomic // Foto: Guliver/GettyImages
Bernard Tomic // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 13:18

Bernard Tomic (26 de ani, 96 ATP) a fost sancționat de organizatorii de la Wimbledon după atitudinea pe care a afișat-o la meciul pierdut rapid în primul tur cu Jo-Wilfried Tsonga (34 de ani, 72 ATP).

Tomic a fost învins după doar 59 de minute cu Tsonga , scor 2-6, 1-6, 4-6, practicând un tenis de formă. Pentru acest gest, organizatorii de la Wimbledon l-au amendat cu o sumă apropiată cu cea câștigată pentru accederea pe tabloul principal.

„Toţi jucătorii sunt aşteptaţi să performeze la nivel profesionist la fiecare meci dintr-un turneu de Grand Slam.

În opinia arbitrului, acest standard de performanţă nu a fost îndeplinit de Bernard Tomic în meciul din primul tur, cu Jo-Wilfried Tsonga, şi, drept urmare, a fost amendat cu suma maximă, de 45.000 de lire. Jucătorul are dreptul să facă apel”, se arată într-un comunicat oficial al organizatorilor de la Wimbledon.

5.950.000 $
a câștigat Bernard Tomic din premii în carieră

 Citește și:

WIMBLEDON 2019 // Bernard Tomic, implicat într-un scandal uriaș la Londra! Britanicii ar putea să nu-i mai acorde premiul de participare: „Rușinos, înfiorător!”

WIMBLEDON / Mats Wilander a analizat duelul Monica Niculescu - Elise Mertens: „Ar putea câștiga 8 din 10 meciuri cu ea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează