SPORTURI  »  TENIS  »  WTA AUCKLAND

WTA AUCKLAND // VIDEO Serena Williams și Caroline Wozniacki, în semifinale! Cele două bune prietene își continuă parcursul solid de la Auckland

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:58

Serena Williams și Caroline Wozniacki s-au calificat azi în semifinalele turneului de la Auckland, după ce au trecut de Caroline Dolehide/Johanna Larsson (SUA/Suedia) cu 6-2, 6-1. 

Americanca și daneza au decis să joace împreună la dublu, după ce Wozniacki a anunțat că se va retrage din tenis odată încheiată evoluția sa la Australian Open 2020. 

„Trebuia să joc cu ea înainte să agațe racheta în cui”, a spus Serena. Cele două au anunțat și că pe 18 mai vor evolua într-un meci demonstrativ la Copenhaga, unul menit să pună punctul final pe cariera danezei.

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

WTA SHENZHEN // Monica Niculescu a produs surpriza și s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Shenzhen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  08 Ianuarie 2020, 21:25

Ele ar putea sa faca un cuplu bun la dublu, ca veterane, daca la simplu nu mai pot la fel. Martina Hinghis a jucat multi ani cu succes la dublu, dupa ce s-a retras din competitiile de simplu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close