SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

WTA SHENZHEN // Monica Niculescu a produs surpriza și s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Shenzhen, eliminându-le pe învingătoarele de la Indian Wells, Miami și US Open

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:49

Monica Niculescu (32 de ani) și Misaki Doi (28 de ani) s-au calificat azi în semifinalele turneului de la Shenzhen. Românca și japoneza au trecut de Elise Mertens (24 de ani) și Arina Sabalenka (21 de ani) cu 7-5, 6-4

Victoria reușită de Monica și partenera ei e una importantă, perechea belgiano-bielorusă având sezonul trecut un parcurs excepțional, reușind să câștige la Indian Wells, Miami și US Open. 

Pentru un loc în finală Niculescu și Doi se vor duela cu Ying-Ying Duan/Saisai Zheng. Perechea dn China a acces în penultimul act, după ce s-a impus în fața dublului croato-român Dalila Jakupovic/Raluca Olaru cu 6-2, 7-6 (5)

Vezi și: 

Maria Sharapova, din nou ajutată! A primit un wild card pentru Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  09 Ianuarie 2020, 08:55

La dublu Niculescu a reusit o frumoasa performanta care i-a adus un plus de 110 pct. WTA si locul 44. Ii doresc succes maine in semifinale. Olaru a avansat si ea pe locul 45.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează