SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BUDAPESTA

WTA BUDAPESTA // Ana Bogdan, umilită de Andrea Petkovic în primul tur de la Budapesta

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 16:55

Ana Bogdan, 104 WTA, a suferit o înfrângere categorică în turul inaugural al turneului WTA de la Budapesta. Jucătoarea noastră a fost învinsă în minimum de seturi de nemțoaica Andrea Petkovic, 66 WTA, scor 1-6, 0-6, după doar 59 de minute de joc

Ana Bogdan a câștigat un singur game pe toată durata partidei, în primul set, însă nu și-a făcut serviciul nici măcar o dată în meci. Petkovic a fost în control total, a fost excelentă la retur și a obținut una dintre cele mai facile victorii ale carierei.

Ana Bogdan nu e singura jucătoare din România prezentă în primul tur de la Budapesta. Sorana Cîrstea, 108 WTA, o va înfrunta marți pe unguroaica Anna Bondar, 21 de ani, a 223-a jucătoare a lumii, în timp ce Irina Begu, 72 WTA, o va înfrunta pe Mona Barthel, 80 WTA.

Vezi și: Buzărnescu, OUT de la Dubai! A pierdut 9 game-uri la rând cu Sofia Kenin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ewwe
ewwe  •  18 Februarie 2019, 21:21
Postat de fibra pe 18 Februarie 2019, 18:27

De ce s-a prezentat Bogdan la meci, doar ca să ia câteva mii de dolari?

e chestiune de mentalitate la romani ,exceptie fac Halep si poate Copil

fibra
fibra  •  18 Februarie 2019, 18:27

De ce s-a prezentat Bogdan la meci, doar ca să ia câteva mii de dolari?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează