SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

MIHAELA BUZĂRNESCU - SOFIA KENIN // VIDEO Mihaela Buzărnescu, OUT de la Dubai! A pierdut 9 game-uri la rând cu Sofia Kenin

Mihaela Buzarnescu // FOTO: Reuters
Mihaela Buzarnescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 11:22

Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, a pierdut fără drept de apel în turul I la Dubai, cu Sofia Kenin, locul 37 WTA, scor 3-6, 0-6, după un meci care a durat o oră și 13 minute.

Mihaela Buzărnescu își continuă forma slabă din acest an și a ajuns la 6 înfrângeri la rând.

Primul set a avut un început echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3. Ulterior, Sofia Kenin a forțat și a câștigat trei game-uri, dintre care două pe serviciul Mihaelei.

În setul doi, jocul lui Buzărnescu a fost tot mai slab și Kenin a profitat. Americanca de 20 de ani a câștigat toate game-urile din setul doi și s-a impus fără drept de apel.

Sofia Kenin va juca în turul II cu Daria Kasatkina, locul 13 WTA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mosvasile
mosvasile  •  18 Februarie 2019, 15:27

Din YTP a aparut,in YTP se va intoarce,dupa ce pierde punctele adunate anul trecut!

bazinga
bazinga  •  18 Februarie 2019, 13:52

Femeia asta este un dezastru!Ar trebui sa ia o pauza,sa faca o terapie serioasa la un psihiatru si sa se autoevalueze daca mai are rost sau nu,sa continue cu tenisul!Face de ras acest sport,se face pe sine de toata jena si nu mai are absolut niciun motiv sa se autodiscrediteze in aceasta maniera prin jocul catastrofal pe care il practica!Vai de capul ei!E praf si pulbere!

307361603349887
Dan Pastrama  •  18 Februarie 2019, 13:49

ROMANES ASTA este cel putin nebuna asa incat sa discuti in cazul e despre "labila psihic" e ca si cand ai spune ca "apa e uda". Nebuna s-a dat in petec de mai multe ori inclusiv in direct pe terenurile de tenis unde injura mai rau ca un birjar de cate ori lovea cu mana ei stramba. Ba era devina racheta ba fileul ba ghinionul, ea niciodata. Daca va uitati la privirea ei cu face cu ochii cum se schimonoseste la orice nereusita veti vedea cat de nebuna este. Nu mai promovati exemplare fugite ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează