SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

WTA CINCINNATI // FOTO Simona Halep trage tare pentru a se recupera după accidentare! Imaginile postate înainte de turneul de la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 09:29

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) se pregătește pentru debutul la Cincinnati, acolo unde va evolua direct în turul II. 

  • Simona Halep va juca în turul secund cu învingătoarea dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova (48 WTA) și spaniola Carla Suarez Navarro (26 WTA). Vezi AICI traseul complet!
  • Turneul de la Cincinnati se desfășoară în perioada 12-18 august

Înainte de startul turneului, Simona Halep trage tare pentru a se recupera după accidentarea care a făcut-o să abandoneze în sferturile Rogers Cup, în meciul cu Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA), după un prim set pierdut cu 4-6. 

Halep a postat pe contul de Instagram două fotografii în care i se face masaj la glezna stângă, la tendonul lui Ahile, unde a avut probleme la Rogers Cup. 
 

„Sunt probleme  pe care le am de mulți ani și de fiecare dată când revin după o pauză simt unele dureri” - Simona Halep 

HALEP POATE SĂ CADĂ PE 7 

Halep riscă să piardă trei locuri în clasament și să cadă până pe 7, în funcție de parcursul lui Kiki Bertens, al Petrei Kvitova și al Elinei Svitolina la Cincinnati.

Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6. 

Citește și: 

Simona Halep e a doua favorită » Cum arată cotele la câștigarea trofeului și ce riscă Simona dacă nu participă 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mariuta.
mariuta.  •  13 August 2019, 12:04

Iruc trage tare ... pentru a o recupera...

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  12 August 2019, 16:22

DACĂ ACCIDENTAREA ERA AȘA GRAVĂ NU AVEA TIMP SĂ SE REFACĂ, AȘA CĂ ESTE VRĂJEALĂ. A PARTICIPAT PT. A-ȘI LUA BANII DE PARTICIPARE IAR LA CINCINNATI VA PLECA DIN TURUL 3, CU SUMA CUVENITĂ PT. PARTICIPARE. PENTRU EA, LA ORA ACTUALĂ CONTEAZĂ NUMAI BANUL

dinamo100
dinamo100  •  12 August 2019, 13:02

Chestiile cu cazutul pe locul 7 nu cred ca o mai impresioneaza pe Simona. A trecut de etapa cand trebuie sa-si demonstreze valoarea, cred ca e mai mult preocupata de sanatatea ei si atingerea unei forme optime la US Open. Nu cred ca turneele acestea intermediare si pozitia in clasamentul WTA o afecteaza prea mult, ea tinteste acum doar trofee mari.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează