SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HUA HIN

WTA HUA HIN // Monica Niculescu, eliminată în optimi la Hua Hin » Învinsă după ce a câștigat primul set

Monica Niculescu // FOTO: Guliver/Getty Images
Monica Niculescu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 15:59

Monica Niculescu, 100 WTA, s-a oprit azi în optimile de finală ale turneului de la Hua Hin (Thailanda). Jucătoarea noastră a pierdut în trei seturi în fața polonezei Magda Linette (98 WTA), scor 6-4, 3-6, 2-6, după două ore și 29 de minute de joc. 

Niculescu a jucat excelent în primul set, în care a reușit două break-uri și s-a impus cu 6-4. Au fost momente de joc dominate în totalitate de Monica, al cărei slice de forehand a exasperat-o în permanență pe poloneză.

Debutul setului secund a fost promițător pentru Niculescu. Românca a reușit break-ul în chiar primul game, însă jocul ei s-a prăbușit din acel moment. A pierdut setul secund cu 3-6 după ce și-a pierdut serviciul de trei ori în următoarele game-uri.

Decisivul a fost controlat de Linette, care s-a impus cu 6-2 în 42 de minute.

Turneul de la Hua Hin a rămas fără nicio reprezentantă a României după ce Irina Begu (71 WTA) a fost eliminată miercuri de Saisai Zheng (42 WTA).

Vezi și: CEHIA - ROMÂNIA // Mihaela Buzărnescu oferă vești excelente despre Simona Halep înaintea meciului cu Cehia din Fed Cup: „Așa mi s-a părut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
viomarmi22
viomarmi22  •  31 Ianuarie 2019, 20:15

Dacă n-ar exagera cu slice-urile alea teribil de enervante pentru că stopează viteza mingii și dă posibilitatea unor adversare să se așeze pe lovitură și să o fugărească pe tot terenul, ar putea câștiga multe meciuri, pentru că este o fată muncitoare, poate cea mai muncitoare din top 100WTA, dar munca nu-i deajuns să câștigi un meci ! Mare păcat că nu-și schimbă stilul de joc caracteristic anilor 60”, foarte puține jucătoare folosesc slice-uri, dar nici una nu exagerează cum o face Niculescu într-un meci !

103179470776675
Sabin Ellak  •  31 Ianuarie 2019, 19:39

Niculescu nu este o jucatoare de top...a pierdut fiindca nu face fata !

sakamoto
sakamoto  •  31 Ianuarie 2019, 18:55

Hotaritzi-va dragilor: ori a jucat romanca cu Magda Linette, ori a jucat cu Saisai Zheng. Nu se poate ca intr-un meci sa joace romanca cu...doua adversare. Este inuman! Si daca totusi s-a petrecut o asemenea grozavie, olteanca noastra din slatina, trebuie sa primeasca *** ***. Sanatate si virtute!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează