SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

WTA ISTANBUL // Ziua în care jucătoarele noastre au cedat nervos » După Simona Halep și Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu a început să plângă la Istanbul!

Mihaela Buzărnescu, în dialog cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov // Captură TV Digi Sport
Mihaela Buzărnescu, în dialog cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 14:52

După Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a părăsit la rândul său, azi, turneul de la Istanbul în faza optimilor. „Miki” a fost învinsă în trei seturi de rusoaica Margarita Gasparyan (24 de ani, 70 WTA), scor 6-1, 4-6, 5-7, după două ore și 3 minute de joc.

Jucătoarea noastră părea în controlul total al partidei, conducând la un moment dat cu 6-1 și 3-1 în setul secund. Avantajul Mihaelei Buzărnescu a început să se disipeze rapid. A mai câștigat un singur game în manșa secundă, pierzând până la urmă cu 4-6.   

Decisivul a fost la rândul său unul de coșmar. Buzărnescu a servit pentru meci la 5-3, dar adversara sa a revenit și s-a impus cu 5-7. După ce Gasparyan a făcut break la scorul de 5-3 în favoarea româncei, Buzărnescu a izbucnit în plâns în dialogul pe care l-a avut cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov, care a făcut tot posibilul s-o încurajeze pe eleva sa.

„Ce ai de gând să faci, să plângi în continuare?”

„În primul rând, ai luptat excelent. Ești aproape. Acum tot un game ai sau două. Nu contează. Ideea e că trebuie să fii în prezent, trebuie să fii aici și să joci punct cu punct. Ce a fost a fost, te rog să nu mai vorbim despre ce a fost. Vreau să te conectezi și să îmi spui ce ai de gând să faci? Spune-mi, ce ai de gând să faci? Să te plângi în continuare? Să te gândești la ce a fost? Spune-mi ce vrei să faci.

Fă-ți loc și nu te mai duce la linii, după care muncește punctul! Exact cum ai făcut în ultimele game-uri. Ești aici ca să lupți pentru fiecare punct. Asta faci, nu vreau să mai aud nimic altceva”, i-a spus antrenorul Artemon Apostu-Efremov. 

Din păcate, Mihaela Buzărnescu nu a mai câștigat niciun game din acel moment și a pierdut decisivul cu 5-7.

ziua ieșirilor nervoase

A fost ziua în care 3 dintre jucătoarele noastre, Simona Halep, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu au avut ieșiri nervoase

  • Simona Halep s-a enervat pe ziariști la revenirea în România, pe aeroportul Henri Coandă - VIDEO + DETALII, AICI!
  • Sorana Cîrstea l-a bruscat pe arbitru în timpul meciului din optimile de la Istanbul contra Barborei Strycova - DETALII AICI!
  • Mihaela Buzărnescu a început să plângă în timpul meciului său din optimi -  DETALII, MAI SUS!

Vezi și: GALERIE FOTO Sorana Cîrstea, gest reprobabil în meciul cu Barbora Strycova! L-a bruscat pe arbitru: „Ești nebun sau orb?”FOTO Sorana Cîrstea, moment neobișnuit » Cum a fost surprinsă la meciul de azi cu Barbora Strycova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Aprilie 2019, 10:44

E penibila!Punct!

vendredi13
vendredi13  •  25 Aprilie 2019, 04:54

A fost urât pentru tenisul românesc de echipă. Cârstea nu trebuia scoasă din echipă ea a mobilizat mulţi ani echipa de FED Cup. Dacă Halep şi România vrea să câștige FED Cup trebuie rechemată Sorana. Alt spirit, altă frumusețe. Cu Halep lider şi un căpitan nejucător bun măcar prin semne. Haide să fim un pic mai deștepți. Presa nu ajută deloc. Absolut deloc. Pot să vadă unde Halep cu Sorana se înțeleg bine. Mai iei o junioare la lot, joacă aia, dacă ele nu vor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 Aprilie 2019, 20:15
Postat de mosvasile pe 24 Aprilie 2019, 17:46

Ba nene,daca-am mai vazut otrava de muiere ca aia!Dupa ce a avut 5-3 si serviciul in decisiv,s-a *** ***,facand duble greseli si a pierdut ghemul-facandu-se 5-4-tot pentru ea!Degeaba i-a zis antrenorul ca nu e nimic pierdut, si sa fie prezenta in meci!Dar ti-ai gasit!De-a ***'a dat afara in mod intentionat toate mingiile care s-au mai jucat!Cu-i ii facea ea in necaz?Are 31 de ani,dar a ramas cu impresia ca inca e junioare,iar antrenor e taticul ei?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează