SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

WTA MONTREAL. Karolina Pliskova vorbește în premieră despre nunta ei: "Aș putea spune că a fost mai degrabă un prânz în familie"

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 13:38

Cehoaica Karolina Pliskova, 26 de ani, locul 9 WTA, s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Montreal, după ce a trecut luni noapte de Katerina Siniakova, locul 52 WTA, cu 6-4, 6-4.

La conferința de presă de după partida a vorbit despre nunta de la finalul lunii iulie cu Michal Hrdlicka.

"Am început să o planificăm cu două sau trei luni înainte de a se petrece la Monaco, așa că am avut de pus la punct unele detalii. Am așteptat-o cu nerăbdare, dar nu mi-a influențat tenisul. A fost o nuntă mică, cu puțini invitați, i-aș putea spune că a fost mai degrabă un prânz în familie pentru că ne-au fost alături doar câțiva prieteni apropiați. Ne-am bucurat de fiecare clipă și nu a fost deloc stresant", a explicat cehoaica.

Pliskova a adăugat că nu ar fi postat poze de la nuntă dacă unii dintre jurnaliștii cehi nu ar fi aflat despre eveniment. "Viața mea privată e importantă. Eu și Michal suntem împreună de trei ani, iar căsătoria era pasul următor pentru noi", a spus a noua jucătoare a lumii. 

Citește și: Mesaj emoționant al Serenei Williams! Americanca a explicat decizia luată: "Sunt în depresie!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
merace
merace  •  07 August 2018, 19:21

Bravo ei! Pliskova a castigat peste 12 milioane de dolari numai din tenis, deci cu siguranta ar fi avut bani sa faca o sindrofie de spart gura targului! Dar pesemne a avut bunul simt sa nu ia ochii nimanui cu bani si lux, ci doar sa se bucure de eveniment cu familia si apropiatii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează