SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

WTA STUTTGART // Naomi Osaka s-a retras de la Stuttgart » Ce probleme acuză liderul mondial: „Am pățit-o și în trecut”

Naomi Osaka a făcut anunțul retragerii într-o conferință de presă // FOTO: Guliver/Getty Images
Naomi Osaka a făcut anunțul retragerii într-o conferință de presă // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 17:34

Naomi Osaka, liderul din clasamentul WTA, s-a retras de la turneul de la Stuttgart. Ea trebuia să dispute în această după-amiază semifinala cu Anett Kontaveit (15 WTA), însă a declarat forfait înainte de meci din cauza unei accidentări.

Concret, japoneza de 21 de ani a acuzat o accidentare în zona abdominală, mai exact o contractură musculară.

„Nu cred că aş putea servi. Este o contractură abdominală, ceva ce am pățit deja în trecut. Din această cauză ştiu exact despre ce gen de accidentare este vorba şi cum trebuie să mă tratez”, a declarat Naomi Osaka.

Estona Anett Kontaveit va juca în finala de la Stuttgart împotriva învingătoarei din partida Petra Kvitova - Kiki Bertens. 

osaka a dublat avansul față de halep

Naomi Osaka va rămâne pe primul loc după turneul de la Stuttgart, și, în plus, și-a mărit avansul față de Simona Halep după ce jucătoarea noastră s-a retras înainte de startul turneului din cauza unei accidentări la șold.

Japoneza va avea după acest turneu un avans de 469 de puncte față de Halep, care a fost depășită de Petra Kvitova, cehoaica urmând să treacă pe locul 2. 

Vezi și: Simona Halep a coborât pe locul 3, dar perioada următoare e infernală! Numărul URIAȘ de puncte pe care trebuie să le apere + un scenariu horror

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  27 Aprilie 2019, 21:38

daca Simona prinde o zi buna o bate lejer pe asta, sincer e un numarul unu din intamplare, a castigat si ea doua GS si ?

p.rares
p.rares  •  27 Aprilie 2019, 20:06

O fata cu mult bun simt.Se deosebeste total total de celelalte tenismene.Este o profesionista.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Aprilie 2019, 19:49

aiurea, a sunat-o simona si i-a spus sa se retraga sa nu se distanteze..:)..ce parere au haterii prosti ?..hahaha

Vezi toate comentariile (4)
Comentează