SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

WTA SYDNEY. Simona Halep dezvăluie marea schimbare din această iarnă: "Am descoperit viața adevărată. A fost bine, credeți-mă!" + cum se simte după accidentare

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 13:31

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit pentru site-ul WTA despre viața ei în afara sportului, dar și despre recuperarea după accidentarea de la spate, din finalul sezonului.

 "Acum, viața mea nu e reprezentată doar de tenis. Vreau să mă bucur mai mult, să fiu mai fericită. Acum mă simt mai relaxată.

Spatele a fost în regulă în această pauză. Nu m-a durut și m-am antrenat la capacitate maximă. Nu am avut nicio durere, dar nu știi niciodată ce se întâmplă în meciurile oficiale. Voi vedea în această săptămână cum mă simt. Timp de 6 săptămâni nu am făcut nimic, doar am fost în sală și am făcut exercții timp de o oră.

Nu am jucat tenis. A fost o pauză lungă. Dar a fost bine, credeți-mă! Am ieșit în oraș, am cunoscut oameni noi, m-am distrat cu prietenii, am mers la petreceri. A fost o perioadă excelentă. Simt că am trăit la capacitate maximă. Înainte nu simțeam asta. Acum am descoperit viața adevărată", a declarat Simona Halep pentru WTA.

Citește și:

Simona Halep explică pe larg de ce nu aduce un nou antrenor: "Vreau să mă relaxez! Așa va fi 3-4 luni" + ce spune de Cahill, cu cine s-a sfătuit și cine o ajută cu pregătirea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  06 Ianuarie 2019, 17:10
Postat de curious_george pe 06 Ianuarie 2019, 15:45

A vorbit ca o adevarata campioana :))) Am citit un articol despre Federer , ca mersul in club il relaxa si il facea mai calm pe teren. Ah, stai confund. Nu Federer, Tamaş ...

dupa mintea ta toti sportivii ar trebui inchisi in casa si aruncata cheia....:)

curious_george
curious_george  •  06 Ianuarie 2019, 15:45

A vorbit ca o adevarata campioana :))) Am citit un articol despre Federer , ca mersul in club il relaxa si il facea mai calm pe teren. Ah, stai confund. Nu Federer, Tamaş ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează