SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SYDNEY

WTA SYDNEY. Simona Halep explică pe larg de ce nu aduce un nou antrenor: "Vreau să mă relaxez! Așa va fi 3-4 luni" + ce spune de Cahill, cu cine s-a sfătuit și cine o ajută cu pregătirea

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 10:28

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, va debuta săptămâna viitoare la turneul de la Sydney, primul al anului. (Vezi aici tablotul turneului)

Înainte de primele meciuri din 2019, Simona Halep a vorbit într-un interviu pentru WTA despre planurile sale și despre lipsa unui antrenor, după despărțirea de australianul Darren Cahill, de la finalul anului.

"Voi în această situație, fără antrenor, pentru cel puțin trei sau patru luni. Nu vreau un antrenor acum. Nu mă gândesc la asta. Voi continua așa și voi vedea unde voi ajunge, singură.

Darren Cahill a luat decizia de a pleca pentru a sta cu familia lui. Asta e cel mai important. Nu sunt dezamăgită sau supărată. Am înțeles. Avem o relație foarte bună. Vorbim aproape în fiecare zi. I-am cerut un sfat și mi l-a dat. Am vorbit și înainte de startul sezonului. Nu este la fel pentru că acum nu mai e antrenorul meu. Dar suntem prieteni buni și asta e cel mai important.

Ultimii patru ani, pe care i-am petrecut cu Darren, au fost cei mai buni. Pot spune că e greu. Acum mă ajută antrenorul echipei de Fed Cup (n.r. Florin Segărceanu), dar nu e antrenorul meu. E doar lângă mine. E greu, dar am încredere în mine și cred că mă pot descurca singură pe teren. Sunt mai responsabilă acum în tot ce fac. Poate va fi bine. Vom vedea.

Acum vreau să mă relaxez. A fost multe presiune și tensiune în acești ultimi trei ani. Acum nu vreau un angajament față de nimeni! Atunci când îți iei un antrenor, îți iei un angajament față de acea persoană. Acum vreau să mă relaxez pentru următoarele luni. Anul trecut a fost greu. Aceasta este decizia mea. Nu știu dacă e cea mai bună, dar voi risca", a declarat Simona Halep pentru WTA.

Citește și: 

Profil de "FIFA" pentru Simona Halep » Care sunt calitățile campioanei române, punct cu punct: unde are scorul 92 din 100

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mielusic
mielusic  •  07 Ianuarie 2019, 09:29

Bai hate-rilor vedeti-va ma mediocritatile voastre in cel mai bun caz. Fata asta a ajuns numarul 1 in lume la un sport de top in ciuda fizicului mai degraba fragil si s-a mentinut acolo suficient cat sa intre in top 10 all time. Si daca nu mai castiga nici un meci de acum incolo ea este o legenda in Romania respect Simona. Pentru hate-ri *** penibilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

267890
267890  •  07 Ianuarie 2019, 04:48

Ce sa mai explice? Cine se mai baga sa antreneze asa o creatura? Sa stea naibi acasa. Macar nu se mai face de ras.

viomarmi22
viomarmi22  •  06 Ianuarie 2019, 14:47

O să ne servească multe chifle din primele tururi la orice turneu, când o să fie snopită cu bătaia de adversare mai slab cotate care vor să joace tenis, nu cacealma ! Sper să mă înșel, dar relaxarea asta pe care o lălăie de vreo 6 luni, ba cu hernia de disc, ba că nu mai vrea antrenor, o s-o scoată într-un final din top 10 ! Vom trăi și vom vedea după primele meciuri pe anul ăsta cum stă treaba cu cheful de tenis a lui Halep, după părerea mea dacă nu mai ești motivat începe regresul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează