SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TASHKENT

WTA TASHKENT // VIDEO Monica Niculescu, OUT de la Tashkent! Înfrângere fără drept de apel în optimi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 12:41

Monica Niculescu (30 de ani, 106 WTA) a părăsit azi turneul de la Tashkent (Uzbekistan), fiind eliminată în optimi de belgianca Alison Van Uytvanck (25 de ani, 61 WTA), scor 2-6, 1-6.  

A fost o înfrângere fără drept de apel pentru jucătoarea noastră, surclasată în ambele seturi de Van Uytvanck, favorită 3 la turneul din Uzbekistan și o jucătoare care stă mult mai bine în clasament decât Niculescu.  

Din păcate, Monica părăsește din nou un turneu în fazele incipiente, menținându-se pe aceeași traiectorie care a scos-o în afara primelor 100 de jucătoare ale lumii. 

Ieri, Niculescu bifase prima victorie în circuit după două mai bine de două luni, învingând-o pe Nigina Abduraimova (25 de ani, 552 WTA), reprezentantă a gazdelor, scor 6-1, 7-5. 

Vezi și: 

Simona Halep renunță la Fed Cup?! Florin Segărceanu nu e sigur de participarea la meciul cu Rusia: „Astea au lăsat urme neplăcute în amintirea ei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Septembrie 2019, 08:31

Vai de capul tau Monica! Daca si Alison e o jucatoare care sa te bata in cateva zeci de minute, mai degraba stateai la plaja undeva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează