SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

WTA WUHAN // Simona Halep, prima victorie la Wuhan! A câștigat alături de Raluca Olaru în turul I

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 10:40

Simona Halep (locul 6 WTA la simplu, 27 de ani) a obținut, alături de Raluca Olaru (36 WTA la dublu), prima victorie la Wuhan, în turul I al probei de dublu. Simona Halep și Raluca Olaru au câștigat meciul cu perechea formată din chinezoaicele Qianhui Tang / Xinyu Wang, scor 7-6 (3), 4-6, 10-8, după un meci care a durat 1 ora și 42 de minute. 

În primul set, ambele perechi au cedat câte două game-uri de serviciu. Astfel, setul a ajuns în tie-break, unde Halep și Olaru au jucat mai bine și au câștigat. În setul doi, chinezoicele au dominat și au condus cu 5-2. Simona și Raluca au recuperat un break, dar nu a fost suficient, iar Tang și Wang au câștigat setul. 

În super-tie-break, Halep și Olaru au început bine și au condus cu 5-2. Româncele au ratat trei mingi de meci, iar la 9-8 au reușit să câștige pe serviciul advers și să închidă meciul. 

În optimi, Simona Halep și Raluca Olaru vor juca cu învingătoarele meciului Kiki Bertens/Lesley Pattinama Kerkhove - Ying Ying Hian/Veronika Kudermetova. Pentru victorie, perechea română a primit un cec de 8.600 de dolari și 105 puncte WTA. 

Simona Halep se pregătește și de debutul în proba de simplu, unde va juca direct în turul doi, cu învingătoarea duelului Barbora Strycova - Xinyu Wang.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
347655969058390
Ion Popescu  •  23 Septembrie 2019, 08:29

Duminica s-a incheiat ITF Arad W25. Andreea Mitu a castigat si la simplu si la dublu. Astfel Mitu a ajuns pe pozitia 120 WTA la dublu. Simona Halep a reusit sa ajunga la dublu pe pozitia 177 ! Urez Simonei sa castige in continuare cat mai multe meciuri; sa se inalte cat mai sus !

ray51
ray51  •  23 Septembrie 2019, 07:23

Kiki o sa le bata singura pe cele 2...

jimmy_jones
jimmy_jones  •  23 Septembrie 2019, 00:07
Postat de Ion Popescu pe 22 Septembrie 2019, 14:02

Jalnica GSP nu scrie un rand de Taskent Open categoria International 250K unde participa multe jucatoare din Romania. Nu a scris un rand despre Corea Open Seul, de asemenea despre Japan Women`s Hiroshima unde au participa jucatoare din Romania. Pe GSP o intereseaza sa informeze publicul roman despre ce mancare nu vrea Nadal, despre cine o pupa pe Osaka, samd. Sunt patrioti ziaristii de la gsp !!!! Plus un nivel foarte profesionist !

Nu a scris nimic pentru ca la turneele alea romacele care au fost, doar au participat, atat. Nu intereseaza pe nimeni ca Buz, Begu si compania au luat bataita pentru a o mia oara de la vreo nimeni pe lume de care n-ai auzit

Vezi toate comentariile (7)
Comentează