SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Acuze grave împotriva președintelui FR Volei: „Gheorghe Vișan a scos mulți bani din Fundație!”

Președintele FR Volei. Gheorghe Vișan
Președintele FR Volei. Gheorghe Vișan

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 15:54 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 18:34

Președintele FR Volei, Gheorghe Vișan, este acuzat că a folosit banii Fundației înființate chiar de el în scop personal. „Ar fi bine să se retragă, să nu apară toate neregulile din mandatele sale”, îi transmite un fost apropiat. Până la această oră, Vișan nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile care i-au fost aduse.  

Alegerile de la Federația Română de Volei, programate pe 30 septembrie, de la ora 12:00, declanșează pe ultima sută de metri dispute tensionate și scot în evidență multe lucruri necurate. Fiecare tabără încearcă să-și atragă cât mai multe voturi pentru a fi sigură de reușită.

Gheorghe Vișan este acuzat că, prin câțiva apropiați, a scos bani din Fundația ”Volei Mileniul 3”, redenumită apoi ”Sport Mileniul 3”.

- Sursa GSP: „Da, am scos mulți bani, pe care i-am dat domnului Vișan?”
- Reporter GSP:  „E vorba de o sumă mare? 
- Sursa GSP: „Pentru mine e o sumă mare, nu știu dacă și pentru domnul Vișan! Eu nu i-am cerut vreo chitanță sau ceva, dacă se verifică în acte, reiese că pe mine acum m-a împrumutat Fundația”

”Și din câte știu eu, nu sunt singurul pe care l-a pus să facă această manevră. A scos bani prin alte conturi, să nu se vadă că i-a luat el”, a subliniat fostul apropiat al lui Vișan. ”Eu i-am transmis să se retragă, să nu mai candideze, că îi ajunge. Sunt deja patru mandate. Oricum, vă spun sincer, și cu dezvăluirea mea și fără, el tot va pierde alegerile. A făcut numai tâmpenii în ultimul timp. De ce nu l-a lăsat pe Dan Gîrleanu să candideze? Toți cei care votau cu Gîrleanu se vor întoarce acum împotriva lui”, a mai subliniat sursa Gazetei.

La alegerile din 30 septembrie, care au loc la Complexul ”Sydney 2000” de la Izvorani, la funcția de președinte candidează patru persoane: Gheorghe Vișan (actualul președinte al FR Volei), Adin Cojocaru (vicepreședinte), Oana Sârb (vicepreședinte) și Mihai Duță (team manager Rapid).

Fundația are sediul acasă la Vișan

Fundația ”Sport Mileniul 3” a fost înființată în 2007, și are sediul chiar acasă la președintele FR Volei, Gheorghe Vișan. La un moment-dat, între membrii fondatori figura și Federația Română de Volei, pe care Vișan a retras-o, iar în locul acesteia, a intrat soția sa, Eugenia Georgescu. Tot atunci a mai fost înlocuit un membru fondator, în locul lui Dan Hurmuzache, decedat.

Adin Cojocaru: „Oamenii din volei nu mai răspund la comanda lui Gheorghe Vișan. Vor schimbarea”

Un nou scandal înainte de alegeri: Federația a respins dosarul de candidatură al medaliatului olimpic Dan Gîrleanu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  29 Septembrie 2020, 21:18

***in continuare, increderea acestei popor....intr-o zi vom scapa de ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează