SPORTURI  »  VOLEI  »  ITALIA

GALERIE FOTO Vedeta naționalei României, Adelina Ungureanu, l-a lăsat mască pe Costin Ștucan: „What? Cum adică vrei să faci asta?”

Adelina Ungureanu, foto: Instagram +35   FOTO
Adelina Ungureanu, foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 10:42 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 11:13

Adelina Ungureanu, una dintre cele mai importante jucătoare de volei din România, a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live, acolo unde a făcut o mărturisire importantă.

În vârstă de doar 22 de ani, Adelina Ungureanu se gândește deja ce va face când se va retrage din volei. Fostul căpitan al naționalei este, în prezent, studentă la administrație publică în cadrul SNSPA și spune că vrea o carieră în lumea politicii. 

Adelina Ungureanu: „Mi-ar plăcea să fiu politician, să rămân în atenția publicului”

Adelina Ungureanu i-a explicat lui Costin Ștucan că are o pasiune mai puțin știută, un lucru care l-a lăsat mască pe moderatorul GSP Live. 

„După ce nu se va mai ști de mine ca voleibalistă, mi-ar plăcea să rămân în atenția publicului. Îmi place lucrul ăsta. E posibil să mă mai vedeți pe ecran. Nu mă pasionează televiziunea. O să fiți surprinși, dar eu sunt pasionată de politică. Acesta ar fi un domeniu în care m-aș vedea. Îmi place să urmăresc politica, dar trebuie să învăț să vorbesc mai bine”. 

Adelina Ungureanu FOTO Arhivă personală
Adelina Ungureanu FOTO Arhivă personală
Adelina Ungureanu FOTO Arhivă personală
Adelina Ungureanu FOTO Arhivă personală
Adelina Ungureanu FOTO Arhivă personală
+31 FOTO
  • Născută la Botoșani, Adelina Ungureanu evoluează din 2019 în Italia, după ce a trecut în România, unde a debutat în prima divizie la doar 17 ani, pe la Timișoara, Dinamo și CSM București.
  • Joacă pe postul de „trăgător secund”, dar în situații extreme poate fi și universal. Adelina evoluează în prezent la Union Volley Pinerolo, fiind a 11-a cea mai bună marcatoare din Serie A, cea mai tare ligă de volei feminin din lume, în prezent. 

Când ești tânăr joci foarte mult din entuziasm la modul pozitiv, nu simți presiune, în momentul în care capeți experiență te ajută și atunci poți să gestionezi foarte bine jocul. Undeva pe la mijloc atingi potențialul maxim, la 25-27 de ani. Din câte știu, în privința tenisului, antrenamentele sunt foarte lungi și foarte dure, la volei e un pic diferit pentru că sunt împărțite: unul de forță și de tehnică dimineața și unul seara în care faci formație, sărituri, tactici de joc, nu știu să fac o comparație pentru că nu am ajuns la un nivel înalt în tenis, pot să vă spun că la volei se muncește foarte mult, chiar se lucrează.

- Adelina Ungureanu pentru GSP

Începe finala CEV Cup! CSM Volei Alba Blaj - Savino Del Bene Scandicci, azi, în manșa tur din ultimul act » A patra finală europeană pentru ardelence

După 15 ani, vrea să câștige la „masa verde” primul titlu al lui Hamilton în Formula 1: „O hoție, o cursă furată! Doar așa s-ar face dreptate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  07 Aprilie 2023, 16:29
Postat de dobrin pe 05 Aprilie 2023, 20:19

Face "Stefan Gheorghiu" ca Burleanu. Poate ii ia locul de presedinte al FRF. :))))

Sah-mat, Nea Gicule, sah-mat.

mirstelistu
mirstelistu  •  06 Aprilie 2023, 14:16

Hopa

mirstelistu
mirstelistu  •  06 Aprilie 2023, 14:15

Stiucan asta e la fel de *** talău cum era la pro sport se pare ca a ramas acelasi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează