SPORTURI  »  VOLEI  »  ALEGERI

Adin Cojocaru este noul președinte al FR Volei!

Adin Cojocaru este noul președinte al FR Volei
Adin Cojocaru este noul președinte al FR Volei

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 17:46 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 18:48

După patru mandate consecutive, Gheorghe Vișan, cel mai vechi președinte din sportul românesc, a pierdut alegerile la volei în fața lui Adin Cojocaru

Adin Cojocaru a câștigat în această după-amiază alegerile la Federația Română de Volei cu un scor zdrobitor: 109-42, un vot fiind anulat.

Fostul vicepreședinte al FR Volei a reușit să-l învingă pe Gheorghe Vișan, cel care era la șefia voleiului românesc din 2004, fiind cel mai vechi președinte de federație din România! La funcția de președinte FRV își depuseseră, inițial candidatura patru persoane, dar Oana Sârb și Mihai Duță și-au retras candidaturile la alegerile de ieri, de la Izvorani. Adin Cojocaru a mai candidat la funcția de președinte și în 2012, dar atunci Gheorghe Vișan s-a impus, în turul 2, la trei voturi diferență: 67-64.

Într-un interviu acordat GSP, Adin Cojocaru spunea înainte de alegeri că, primul lucru pe care-l va face la președinția FRV, este acela de a schimba statutul. "Voi schimba Statutul! Mă gândesc că două mandate sunt de ajuns pentru un președinte. Să nu se mai ajungă la situația de acum, ca un om să vrea să stea 20 de ani în funcție! Până acum s-a schimbat Statutul în așa fel încât să nu mai poată candida nimeni, să rămână actualul președinte pe viață, ceea ce nu e în regulă".

Cine sunt cei doi vicepreședinți

Oana Sârb și Mihai Duță, cei care și-au retras candidatura de la funcția de președinte, au fost aleși pentru cele două locuri de vicepreședinți. Oana Sârb a strâns 112 voturi, iar Mihai Duță, managerul de la Rapid București, 58. Oana Sârb a ocupat aceeași funcție și în mandatul precedent, fiind unul dintre cei doi vicepreședinți. Fostul președinte FRV, Gheorghe Vișan a candidat și la funcția de vicepreședinte, dar a strâns doar 36 de voturi, fiind pe locul 4!

Adin Cojocaru: „Oamenii din volei nu mai răspund la comanda lui Gheorghe Vișan. Vor schimbarea”

Acuze grave împotriva președintelui FR Volei: „Gheorghe Vișan a scos mulți bani din Fundație!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează