SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPE EUROPENE

Tragere la sorți potrivnică: adversari dificili pentru Arcada Galați și Dinamo București în cupele europene la volei

Arcada Galați și Dinamo au avut parte de o tragere la sorți complicată
Arcada Galați și Dinamo au avut parte de o tragere la sorți complicată

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 19:14

Arcada Galați, campioana României la volei masculin, și-a aflat azi adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Sergiu Stancu va juca în compania sârbilor de la Vojvodina Novi Sad.

Primul meci urmează să aibă loc pe malul Dunării pe 5/7 noiembrie, iar returul o săptîmână mai târziu.

Dacă va trece de campioana Serbiei, Galațiul va juca pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Șahtior Saligorsk (Belarus) și VaLePa Sastamala (Finlanda).

Tot miercuri, în urma tragerii la sorți de la Luxemburg, echipa masculină a lui Dinamo București, deținătoarea Cupei României, și-a aflat adversara din șaisprezecimi. „Alb-roșiii” vor întâlni echipa turcă Arkaș Izmir, formație care în sezonul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor.

Prima manșă e programată la București, pe 10/12 decembrie, iar returul la Izmir, pe 17/19 decembrie.

Vezi și: Cazul ciudat de la o secție din CSM București: cine-l ține în brațe pe ”Garcea?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează