SPORTURI  »  VOLEI  »  DIVIZIA A1

Dominație TOTALĂ! Arcada Galați a învins-o fără drept de apel pe CSA Steaua în finala Ligii Naționale și a câștigat al 5-lea titlu consecutiv

Arcada Galați, noua campioană a Diviziei A1
Foto: Imago
Arcada Galați, noua campioană a Diviziei A1 Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 19:26 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:51

Arcada Galați a câștigat și meciul 3 al finalei cu CSA Steaua, scor 3-1 la seturi, și a devenit campioana României la volei masculin, cucerind al 5-lea titul consecutiv.

După 2-0 la general în primele 2 meciuri disputate la București, Arcada Galați a câștigat meciul al treilea, disputat pe teren propriu împotriva celor de la CSA Steaua și a câștigat un nou titlu de campioană a României. 

Înaintea meciului, „militarii” sperau la o victorie care să îi țină în calculele finalei și au început mai bine partida, adjudecându-și primul set, scor 25-14. Campioana ultimelor 4 ediții din A1 s-a trezit la viață și a dat „drumul la motoare”. 

Arcada Galați, noua campioană la volei masculin

Arcada a câștigat următoarele 3 seturi, scor 25-23, 25-13 și 25-22, făcând 3-0 la general, trupa antrenată de Sergiu Stancu încoronându-se din nou regina Diviziei A1. 

Steaua București își amână cu încă un sezon visul cuceririi unui titlu la volei masculin, ultimul fiind în urmă cu 32 de ani. 

Citește și alte știri din volei: 

Alba Blaj, al șaptelea titlu! Peste două ore în ultimul meci al finalei contra celor de la CSM Târgoviște
DIVIZIA A1
Alba Blaj, al șaptelea titlu! Peste două ore în ultimul meci al finalei contra celor de la CSM Târgoviște
Fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău, ucisă în urma atacului armat de la o școală din Belgrad
TRAGEDIE
Fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău, ucisă în urma atacului armat de la o școală din Belgrad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  05 Mai 2023, 20:29

Am observat ca la majoritatea sporturilor de echipa,mai putin fotbal si handbal,nu va sinchisiti sa dati si componenta lor. Sa stim si noi ce jucatori au intrat pe teren,cate puncte pentru fiecare,omul meciului,etc. In schimb stim organigrama completa de la palat,cu Gigi,Mache,Lutu si “Petrica,da-i ba pe gesepe!”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează