SPORTURI  »  VOLEI  »  ROMÂNIA - FRANȚA

CORESPONDENȚĂ DIN VARNA Concluziile „tricolorilor” după înfrângerea cu Franța din sferturile Euro 2023 de volei: „Plecăm cu capul sus!”

Articol de , - Publicat luni, 11 septembrie 2023 23:10 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 10:48

România a fost învinsă de Franța 0-3 (22-25, 14-25, 25-27), în sferturile Campionatului European de Volei masculin, la capătul unui meci foarte bun făcut de elevii lui Sergiu Stancu.

  • Roxana Fleșeru, reporterul GSP, și fotoreporterul Raed Krishan sunt prezenți în Bulgaria și transmit cele mai importante informații de la fața locului

După meci, „tricolorii” s-au declarat mulțumiți de rezultatele obținute și au încercat să explice unde s-a făcut diferența în meciul contra Franței, campioana olimpică.

VIDEO Concluziile „tricolorilor” după înfrângerea cu Franța

„Eu zic că a fost un parcurs foarte bun. Având în vedere cu ce echipe am jucat, cred că, per total, a fost un turneu foarte reușit. Am arătat cu Israel, Turcia, Franța și cu Grecia că jucăm un volei de calitate. Plec cu capul sus și mulțumit. A fost o experiență de neuitat.

A fost un meci eliminatoriu, iar asta s-a văzut. Au tratat meciul cu seriozitate. În plus, s-a văzut și că au foarte multă experiență. În setul doi am crezut în șansa noastră, dar nu am mai reușit să jucăm fiecare minge. Au fost și multe greșeli individuale și asta s-a văzut”, a spus Sergio Diaconescu.

+45 FOTO

Acesta a fost completat de Robert Călin.

„A fost exact așa cum ne așteptam. Ne așteptam la un meci greu. Știam că francezii se vor pregăti mult mai bine. Nu au avut atât de multe greșeli. Ne-au pus să muncim mai mult.

Despre setul doi nu știu ce pot spune. Am început greu și francezii ne-au ținut la pământ. Au avut puterea să ne țină pe loc. Mă bucur că am început bine setul trei, am avut și mingi de set. Dar s-au mobilizat bine și au câștigat ultimele puncte pe final.

Vorbeam cu colegii și spuneam că ne bucurăm că am făcut o imagine bună. Am arătat că putem să ne luptăm cu echipe mari. Am arătat că suntem și noi aici”.

Șansele de calificare la Campionatul Mondial sunt mari. Vom avea și în vara viitoare o competiție la care putem obține puncte. Vreau să-i felicit pe băieți pentru tot efortul depus. Vreau să le mulțumesc că au jucat atât de bine și au fost alături de mine în momentele grele din meciuri. Cea mai mare bucurie de la acest turneu a fost când am învins Franța, iar ce mai mare tensiune a fost în finalul setului 3 de acum. 

- Bela Bartha

Citește și: 

SUA nu suportă umilința! LeBron James a început să sune vedetele din NBA pentru a forma un nou Dream Team la Jocurile Olimpice » Cine e gata să meargă la Paris

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează