SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI / TOMIS CONSTANŢA - ŞTIINŢA BACĂU 3-0

Constanţa bis! » Tomis Constanţa a cîştigat aseară al doilea titlu consecutiv

Constănţencele şi al doilea titlu consecutiv. +1   FOTO
Constănţencele şi al doilea titlu consecutiv.

Articol de - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 22:02

Tomis Constanţa a cucerit aseară pentru a doua oară consecutiv campionatul României, trecînd ca şi în sezonul trecut de Ştiinţa Bacău, 3-0 la general.

Jucătoarele de pe Litoral au cîştigat ambele meciuri disputate la Bacău, 3-2 şi 3-1, iar aseară, la Constanţa, şi-au reîntregit efortul. În doar 80 de minute, Tomis a cîştigat al treilea meci cu 3-0, echipa lui Florin Grapă punînd ceva probleme doar în setul doi, cîştigat la 23. În rest, constănţencele au cîştigat clar cu 25-15, primul set şi 25-19 setul al treilea.

"Totul a părut lapte şi miere, dar nu a fost deloc aşa. Am avut un sezon foarte dificil, a fost foarte greu pentru noi pentru că am luptat pe două fronturi, în Europa şi în campionatul intern. E un titlu muncit, în urma căruia nu pot decît să-mi felicit jucătoarele. Ele sînt eroinele noastre", a declarat antrenorul Tomisului, Darko Zakoc.

"Titlul e încununarea unui an de muncă în care am avut foarte puţin timp liber. Au fost doar deplasările interminabile între partidele din cupele europene şi meciurile de campionat. Acum culegem roadele şi am uitat de toată oboseala", a declarat Elena Butnaru, voleibalista care a spus că s-a întors să joace în România, convinsă că va fi din nou campioană.

7 ani are clubul Tomis Constanţa, care a reuşit eventul în 2011 şi titlul de campioană în 2012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează