SPORTURI  »  VOLEI  »  DIVIZIA A1

CSM Arcada Galați este la un pas de al cincilea titlu consecutiv în Divizia A1 la volei masculin

Duel la fileu din meciul CSA Steaua-Arcada Galați FOTO CSA Steaua
Duel la fileu din meciul CSA Steaua-Arcada Galați FOTO CSA Steaua

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 21:51 / Actualizat luni, 01 mai 2023 22:15

CSM Arcada Galați s-a impus, luni, în al doilea meci al finalei Diviziei A1 în fața celor de la Steaua și mai are nevoie de o singură victorie pentru a câștiga din nou trofeul de campioană

Campioana ultimelor patru sezoane în întrecerea națională masculină e pe cale să câștige al cincilea trofeu consecutiv. CSM Arcada Galați s-a impus, luni, în fața celor de la CSA Steaua cu 3-1 (25-19, 25-15, 17-25, 25-22) în al doilea meci al finalei Diviziei A1, care se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci partide”. 

În prima confruntare, disputată tot pe terenul celor de la Steaua, Arcada Galați a câștigat cu 3-0.

Următoarea întâlnire are loc pe 5 mai, la Galați. Dacă mai e nevoie de meciul patru, acesta se va desfășura tot pe terenul campioanei pe 6 mai.

Tot 2-0 și în finala feminină

La feminin, Volei Alba Blaj o conduce pe CSM Târgoviște cu 2-0, campioana en titre impunându-se cu 3-0 și 3-2 pe teren propriu. 

Finala se mută la Târgoviște unde sunt programate următoarele două meciuri, pe 3 și 4 mai. Ultimul act se desfășoară după același sistem ca la masculin. Formația din Ardeal are deja în palmares șase titluri de campioană.

Citește și: 

„Cel mai distractiv om al vremurilor noastre” » Daniil Medvedev, puncte desprinse din jocurile video în „șaisprezecimile” de la Madrid

Căpitanul României după victoria în fața Lituaniei la Campionatul Mondial de hochei pe gheață: „Este de necrezut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează