SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA ROMÂNIEI

CSU Galaţi şi Dinamo favorite la Cupa României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Principalele favorite la câştigarea Cupei României la volei feminin, CSU Metal Galaţi şi Dinamo Bucureşti, se vor întâlni miercuri, de la ora 18.00, în a doua semifinală, s-a stabilit la tragerea sorţi care a avut loc luni. În prima semifinală, de la ora 15.00, vor juca Ştiinţa Bacău şi VCM Constanţa. Turneul final al Cupei României este găzduit de sala Siderurgistul din Galaţi, finala fiind programată joi, de la ora 18.00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  24 Aprilie 2008, 09:19

Continuare: Probabil Spatacean exprima pdv comune cu cele ale federatiei, ca prea nu-i contrazice nimeni aberatiile. Oricum, romanii verzi din voleiul romanesc au ramas incremeniti in proiectele anilor '50-'60. Inca mai dau interviuri de cum jucam noi finale europene in antichitate si ce medalie olimpica am cucerit saptamana trecuta - adica in '80. Afara, afara, cu ungurii si sarbii din tara!

 •  24 Aprilie 2008, 09:09

f interesant: pe masura ce galatiul spulbera tot ce intalneste in cale, aratand cam cu ce se mananca voleiul adevarat in zilele noastre, antrenorul Terzic si sarbii lui sunt tot mai contestati de "maestrii", "zmeii" voleiului autohton. In loc sa zica "saru' mana ca ne predati lectii de volei gratis", looser-ii din voleiul romanesc dau cu tifla. Surprinzator, unul din cei mai drastici contestatari este Mircea Spatacean, recent ales membru al cons Director FRV. Probab

 •  24 Aprilie 2008, 08:51

Metal vs Dinamo 3-0, dupa un meci spectacol creat de galatence, in care- echivalentul la fotbal- ar fi un 6-0!!! Dinamovistele au fost realmente spulberate de elevele lui Terzic. Celor doi pitici (aproape) siamezi- Marean Piticu' minune si Marcelus Chestoru' furaciune - li se scurgea ... rimelul pe obraji printre lacrimile umilintei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează