SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Decizie incredibilă în sportul românesc! Campioana României s-a retras din cupele europene

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 12:41

După ce a reușit eventul sezonul trecut, echipa masculină de volei Tricolorul Ploiești a decis să nu participe în cupele europene.

Campioana României la masculin, Tricolorul LMV Ploiești, nu va participa în viitoarea ediție a cupelor europene. Conducerea clubului prahovean a luat această decizie din cauza faptului că a pierdut o serie de jucători importanți, dar și pe antrenorul Sergiu Stancu, plecat în Grecia, la PAOK Salonic. Siteul prahovabusiness.ro anunță că bugetul echipei va fi mult mai mic decât în sezonul trecut și nu va fi unul pe măsura prezenței în cupele europene.

Ligă -> Challenge Cup -> retragere definitivă

După a câștigat campionatul, Tricolorul avea dreptul să se înscrie în Liga Campionilor, dar conducere a decis ca echipa  joace în Challenge Cup, a treia competiție ca valoare, unde urma să joace cu bulgarii de la Levski Sofia.

Ulteriror, ploieștenii au anunțat nu pot face față nici în Challenge Cup și au decis retragerea definitivă, urmând ca echipa să nu joace în nicio competiție europeană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează