SPORTURI  »  VOLEI  »  DINAMO

Dinamo fără manageri » Federația de volei i-a suspendat pe viață pe doi oficiali de la clubul din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 00:00

”Mi-au făcut un bine, nu mai alerg după bani. Să alerge Vișan și cu parveniții lui”, a contracarat Marian Ștefan, cel care se ocupa de echipa de fete și care este și vicepreședinte la Dinamo

Dan Drăguşin şi Marian Ştefan, managerii echipelor de volei de la Dinamo, masculin și feminin, au fost excluşi pe viaţă din activitatea voleibalistică. Clubul a fost amendat cu 3.000 de euro! Mai mult, managerul de la echipa feminină, Marian Ștefan, cel care este şi vicepreşedintele clubului, nu va mai putea asista, timp de doi ani, la nici un meci de volei!

Ce s-a întîmplat?

Marian Ștefan este cunoscut în voleiul românesc ca fiind un tip extrem de coleric, care spune lucrurilor pe nume. La finala Cupei României, disputată la Cheile Grădiștei, în aprilie 2015, contra celor de la Știința Bacău, managerul dinamovist și-a scos echipa de pe teren în setul decisiv, la scorul de 9-12! A fost acuzat apoi că a făcut circ și a acuzat membrii Comisiei de Disciplină, fiind suspendat pe viață!

Au vrut să-i închidă gura

Reacția oficialului e una la fel de dură. "Am depus apel, nu pot ei să-mi interzică să merg la volei! Oricum, nu e nici o problemă. Mi-au făcut un bine, nu o să mai alerg după bani. Să alerge președintele federației, Vișan, și cu toți parveniții din federație! Ăștia care au dus voleiul de rîpă, s-au făcut de rîs la Jocurile Europene de la Baku", a declarat Marian Ștefan. Managerul e convins că suspendarea a survenit pentru ca federația să poată lua măsurile dorite în Adunarea Generală a FR Volei. "Eu m-am ridicat întotdeauna și i-am criticat.

Am fost împotriva măsurilor ca echipele să joace cu cît mai mulți jucători străini. În lipsa mea, ei au stabilit că echipele pot folosi șase jucătoare străine. Dă-i dracu' pe români, naționala nu ne mai interesează!", a adăugat Ștefan.

Încătușat la Caransebeș

În ce-l privește pe managerul echipei masculine, Dan Drăgușin, decizia a fost luată în urma incidentelor grave din timpul partidei de campionat de la Caransebeș. Atunci, martorii spun că oficialul din Ștefan cel Mare s-a certat cu toată lumea, a făcut scandal și a fost dus încătușat la poliție, fiind ulterior eliberat. "Astfel de fapte aduc atingere imaginii federației și voleiului din țară" a fost reacția președintelui FRV, Gheorghe Vișan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
red77
red77  •  13 August 2015, 07:39
Postat de bakunin pe 31 Iulie 2015, 13:41

Asta e dinamo

tu comentezi sa te afli in treaba ca de obicei ca doar esti platit la nr de postari . ca-s fara pic de idee n-are improtanta la nr sa fie. daca ai fi vazut meciul de la feminin , finala cupei dinamo-bacau arbitrajul a fost ceva asemanator cu cel de aseara al lui coltescu .

bakunin
bakunin  •  31 Iulie 2015, 13:41

Asta e dinamo

khal_37
khal_37  •  29 Iulie 2015, 11:29

Asta da carcter de roman adevarat. La fotbal e o poecarie si mai mare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează