SPORTURI  »  VOLEI  »  PARIURI

GALERIE FOTO Încă un scandal al pariurilor în România! A fost surprins în timp ce juca în agenție

FOTO: DBsport.ro +2   FOTO
FOTO: DBsport.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 15:45

Unul dintre antrenorii sârbi ai echipei de volei CSM Târgoviște a fost surprins la pariuri la nici 24 de ore după înfrângerea de la Blaj, cu Alba, scor 1-3, anunță dbsport.ro.

Secundul Zeljko Bulatovici a fost surprins într-o agenție în vecinătatea sediului clubului.

Nu asta e singura problemă. Sârbul era îmbrăcat în treningul echipei și sursa citată anunță că inițial a lăsat senzația că a ridicat banii pe care îi câștigase pe câteva bilete.

De asemenea, apoi a mai plasat și alte bilete. Operatorul de la casa de pariuri părea că-l cunoaște pe Bulatovici, semn că ar fi un obișnuit al caselor de pariuri.

"La noi încă nu e interzis ca oficialii sau sportivii echipelor să meargă în casele de pariuri. În curând, însă, odată cu înființarea Ligii Profesioniste, se vor schimba lucrurile. Nu știu ce să vă spun mai mult deocamdată”, a declarat secretarul general al FR Volei, Constantin Ispas, pentru sursa citată.

"Mai e ceva de comentat? O să îi cer un punct de vedere domnului Bulatovici", Ciprian Iugulescu, președinte Chindia Târgoviște.

Meciul dintre Alba și CSM 3-1 a fost la casele de pariuri online. Echipa din Târgoviște a câștigat primul set, dar le-a pierdut pe următoarele 3, așa cum s-a întâmplat și în tur.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1061931293835228
Robert Gagos  •  08 Martie 2016, 23:19

Se pare ca Sumulica are dreptate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează