SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Jaf rupt din filme trăit de Cristina Pîrv în Brazilia: „Au intrat cu pistoalele, erau drogați, zici că era film”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 14:12

Fosta mare voleibalistă, Cristina Pîrv (46 de ani) a povestit la GSP Live un moment teribil petrecut în Brazilia, când a fost jefuită într-o clinică.

 

„Am fost jefuită în Brazilia. Eram în fața unei clinici, am intrat, iar după mine au intrat doi și au urlat că e un jaf. Le-am dat efectiv tot ce aveam în mână. Pe urmă ne-au băgat pe toți într-o cameră. Cei doi erau drogați și aveau amândoi pistoale. Unul dintre ei a venit cu cheile de mașină și m-a întrebat cum se deschide mașina. Eu tremuram toată.  Mi-au luat toate, mi-au luat ceasul, mi-au luat mașina. Apoi au mers la etaj ca să îi jefuiască pe cei de acolo”, a povestit Cristina la GSP Live. Detaliile complete sunt în filmulețul din emisiune.

„Şi fostul meu soț era cât pe ce să fie jefuit, aici, în România, la poştă. L-au înconjurat. Nu i-au luat nimic până la urmă”, a conchis fosta mare sportivă.

În 2006, Pîrv s-a retras din activitatea sportivă după ce s-a ales cu mai multe trofee: Romanian Championship (1989), Brazilian Superliga (2002), Italian Cup (2004), Italian Supercup (2003), Italian Vice-champion (2004), French Championship (2005), French Cup (2005).

Citește și:

VIDEO GSP LIVE // Povestea zdrobitoare a celei mai bune voleibaliste din istoria României: „Soțul avea două amante. Sau mai multe” + „Are și 2 condamnări”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  21 Martie 2019, 21:03

Parv vrea sa deschida o scoala de volei si in loc de bani de publicitate sau planuri cade la pace cu GSP si baga vorbe aranjate....sa fie bine pentru tiraj si Parv sa faca scoala de volei cu cancanuri nu cu bani. Parv ani de zile te- ai popularizat ca sexoasa nu sportiva si acum este lumea rea!Ce imi plac sportivii astia care isi bat joc de cariere, traiesc viata cum zic sarbii si la batranete....hop ce rea este lumea...mai stii Parv cand erai doar sani si bikinii?

ge0x
ge0x  •  21 Martie 2019, 20:05

Și fostul era sa fie jefuit în România la poștă. Bă ne lași...

adi67
adi67  •  21 Martie 2019, 15:42
Postat de Marius Rus pe 21 Martie 2019, 15:29

Când articolul începe cu "fosta voleibalista", tu întrebi ce sport face???

Ziar de sport ... In loc sa vorbeasca despre performantele sportive ale Cristinei ( deloc putine intr-un sport prea-putin mediatizat ) , vorbesc despre jafuri armate , numara amanti , etc . Click , Can-Can au un mare rival pe piata . Halal presa ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează