VOLEI    •   FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Lacrimi în ochi pentru una dintre stranierele de la Alba Blaj: ”Am arătat caracter și spirit de luptătoare!”

Articol de — Marian Ursescu Sambata, 05 Mai

Volei Alba Blaj e în finală după victoria cu Galatasaray, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22. "Stranierele" de la echipă se îmbrățișează, sunt fericite. Aleksandra Krncevici se oprește la interviu. Sârboaica de 30 de ani are lacrimi în ochi.- Plângi?
- De bucurie! Sunt lacrimi de fericire!

- Cum a fost din teren?
- A fost incredibil, presiunea a fost enormă, nimeni nu a crezut că putem ajunge aici! Sunt foarte fericită de rezultat, am arătat spirit de luptă, caracter, am luptat până la capăt. Galata e o echipă puternică, dar în sport nu întotdeauna e de ajuns.

- Nu ați început prea bine meciul. Cum v-ați revenit apoi?
- Am pierdut primul set la două puncte, am făcut multe greșeli. Dar apoi parcă a dispărut presiunea, am jucat mai relaxate și jocul a început să meargă. Până la final atitudinea a fost altfel, și ce bucurie am trăit la sfârșit!

- Ce au schimbat nou venitele la echipă?
- Ele au adus multă experiență, care poate fi importantă în astfel de momente.

- Cum ați simțit atmosfera?
- Incredibil. Am mai jucat și la Sibiu și a fost la fel. Profit de ocazie să îi invit pe toți suporterii noștri la finală. Volei Alba Blaj joacă finala, dacă nu au auzit, îi anunț eu! (râde) Împreună putem să facem un lucru incredibil.

  • Finala mare a Ligii Campionilor se joacă mâine, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 
  • Finala mică începe de la ora 16:00, între Galatasaray și Imoco Volley Conegliano

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase