SPORTURI  »  VOLEI  »  VIRAL

VIDEO + FOTO Mișcările incredibile prin care a vrut să distragă atenția în meciul din Liga Campionilor » Ce a urmat: „Sunt copleșită”

Voleibalista Iulia Gerasymova (32 de ani) a devenit vedetă pe Tik-Tok, în urma unor mișcări inedite de dans făcute chiar în timpul unui meci de Liga Campionilor. +15   FOTO
Voleibalista Iulia Gerasymova (32 de ani) a devenit vedetă pe Tik-Tok, în urma unor mișcări inedite de dans făcute chiar în timpul unui meci de Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 17:49 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 17:49

Voleibalista Iulia Gerasymova (32 de ani) a devenit vedetă pe Tik-Tok, în urma unor mișcări inedite de dans făcute chiar în timpul unui meci de Liga Campionilor. 

Iulia Gerasymova evoluează pentru formația ucraineană Prometey. În timpul unui meci din grupa A a Ligii Campionilor, pierdut 0-3 împotriva polonezelor de la Dredner, voleibalista și-a provocat adversarele la un concurs de dans. 

VIDEO Dans viral în timpul unui meci de Liga Campionilor

Mișcările ei au stârnit zâmbete în tabăra adversă și au devenit virale pe Tik-Tok, strângând peste 30 de milioane de vizualizări. Strategia de distragere a atenției nu a funcționat pentru Prometey. Ucrainencele au încheiat grupa pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie.

+11 FOTO

Iulia a fost copleșită de valul de reacții. Contul ei de Instagram a crescut semnificativ în urma clipului. Voleibalista a transmis un mesaj: „Încă încerc să mă obișnuiesc cu ce se întâmplă. Sunt surprinsă de toată dragostea și aprecierea pe carea am primit-o în ultimele zile. Treaba mea, ca sportiv, este să transmit emoție și energie. Sunt mulțumită că am reușit!”

Citește și alte știri din sport mondial:

VIDEO Un sportiv rus a făcut semne obscene la finalul cursei câștigate în fața americanilor, apoi și-a explicat gestul

Cum a trăit Djokovic finala Australian Open: „Nu mi-a fost ușor. Fiul meu sărea după fiecare punct câștigat de Nadal”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  16 Februarie 2022, 20:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează