SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Șapte cazuri de COVID-19 la Știința Bacău! Patru jucătoare şi trei membri ai staff-ului s-au infectat

Kinga Kasprzak are 33 de ani și evoluează pe postul de secund FOTO
Kinga Kasprzak are 33 de ani și evoluează pe postul de secund FOTO

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 18:01 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 18:45

Patru jucătoare și trei membri ai staff-ului au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Echipa băcăuană este în izolare

După ce echipa de handbal masculin CSM Bacău a fost lovită din plin de virusul SARS CoV-2, tot în orașul de pe malul Bistriței au apărut mari probleme și la echipa de volei, Știința Bacău. La handbal, a trebuit să intre 15 jucători în izolare, fiind depistați cu coronavirus. Prim-divizionara din Liga Zimbrilor a ratat al doilea turneu de la Sf. Gheorghe și va pierde toate cele șase partide cu 0-10.

Două poloneze, o bulgăroaică și o româncă

La fileu, echipa moldoveană are și ea șapte membri infectați, dintre care patru jucătoare. Este vorba de polonezele Magdalena Kuziak-Dzikowics și Kinga Kasprzak, de bulgăroaica Slavina Koleva, dar și de românca Lorena Ciocian. Cele două poloneze, dar și bulgăroaica au fost aduse în această vară la echipă. Nu se știe de unde au pornit toate necazurile la Știința Bacău, formație care a sistat antrenamentele, iar toate componentele echipei au intrat în izolare. Au mai ieșit pozitiv la testul COVID-19 și antrenorul secund Aurel Cazacu, dar și un masor și șoferul clubului.

Au șansă, se amână startul în Divizia A

Divizia A la volei feminin era programată inițial să înceapă pe 17 octombrie. Formația băcăuană risca să rateze primul meci, cel cu CSM Lugoj, din deplasare. Din fericire, se pare că federația va amâna reluarea jocurilor oficiale spre finalul lunii octombrie, tocmai din cauza pandemiei de COVID-19.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN VOLEI:

Adin Cojocaru este noul președinte al FR Volei!

Campioana României Volei Alba Blaj e în izolare! Două jucătoare au coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează