SPORTURI  »  VOLEI  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE VOLEI

Serbia, campioană mondială! Victorie la limită în fața Italiei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 15:15

Un titlu în premieră cucerit de "naționala" feminină a Serbiei, care s-a impus cu 3-2 în fața Italiei în finala Campionatului Mondial desfășurată la Yokohama (Japonia).

Până acum, cea mai bună performanță a reprezentativei țării vecine fusese bronzul câștigat în 2006. Bronzul ediției actuale a revenit Chinei, care a învins Olanda cu 3-0.

Din lotul noii campioane a lumii fac parte jucătoare care au activat în trecut în întrecerea internă din România, Maja Ognjenovici și Tijana Malesevici, sau activează în prezent, Maja Aleksici (Volei Alba Blaj) și Teodora Pusici (UVT Agroland Timișoara).

De asemenea, antrenorul Zoran Terzici a petrecut 7 ani pe băncile echipelor românești Metal Galați, Dinamo București și CSM Târgoviște. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează