SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI / CEV CUP

Victorie importantă pentru CSM Târgoviște în Ucraina. Știința Bacău eliminată!

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 11:05 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 11:27

CSM Târgoviște este ca și calificată în ”optimi” după victoria cu 3-1 în deplasare cu Prometey Kamyanske. Dinamo calificată în Challenge Cup.

CSM Târgoviște s-a impus miercuri seara cu scorul de 3-1 (21-25, 26-24, 25-19, 25-16) în deplasare, în fața formației ucrainene Prometey Kamyanske, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

Dâmbovițencele au pierdut primul set la 21, dar au revenit spectaculos. Și-au adjudecat setul doi în prelungiri, impunându-se apoi într-o oră și 41 de minute de joc. Rodica Buterez (21 de puncte) și bulgăroaica Gergana Dimitrova (20) au fost cele mai bune jucătoare ale echipei antrenate de Dragan Nesici. Returul va avea loc la Târgoviște, pe 25 noiembrie. În cadrul aceleiași competiții, Știința Bacău a jucat ambele manșe cu echipa sârbă ZOK UB în deplasare. A pierdut ambele meciuri cu 3-0 și a fost eliminată.

Dinamo merge și ea în turul următor

La masculin, în Challenge Cup, Dinamo s-a calificat în "optimi". "Alb-roșiii" câștigaseră în fața ucrainienilor de la Barkom Lvov, în deplasare, 3-2. La retur, adversarii au cerut amânarea meciului, dar Confederația Europeană de Volei a decis să anuleze manșa secundă și să ia în considerare doar primul meci. Drept urmare, Dinamo merge în optimile de finală, acolo unde va întâlni formaţia bulgară Marek Union Ivkoni Dupnița, care a eliminat echipa austriacă UVC Ried, cu un dublu 3-0.

Citește mai multe știri din volei:

Un antrenor din România, arestat pentru pornografie infantilă și șantaj!

Acuze grave împotriva președintelui FR Volei: „Gheorghe Vișan a scos mulți bani din Fundație!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează