SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI ALBA BLAJ - BUSTO ARSIZIO 0-3

Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3 // Nneka Onyejekwe, vedeta ardelencelor, încă mai speră la trofeu: „Totul e posibil, am revenit și cu Galarasaray”

Nneka Onyejekwe // FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
Nneka Onyejekwe // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2019 22:32

Nneka Onyejekwe, jucătoarea lui Volei Alba Blaj, încearcă să explice seara neagră de la Sibiu a echipei sale. Campioana României a pierdut clar contra lui Busto Arsizio primul meci al finalei CEV Cup ((19-25, 16-25, 14-25).

  •  Returul va avea loc peste o săptămână, în Italia, în sistemul 3 din 5 seturi.
  • În cazul în care vom câștiga returul cu 3-o sau 3-1 la seturi, atunci se va mai juca un set decisiv, așa-numitul „set de aur”. Dacă învingem la numai un set diferență, italiencele vor cuceri trofeul.

Desemnată anul trecut cel mai bun centru din Liga Campionilor, Nneka Onyejekwe nu a prins o zi foarte bună pe teren. A jucat în nota echipei, niciuna dintre jucătoare neieșind în evidență. La final, românca a făcut un scurt sumar al eșecului categoric cu Busto.

- Nneka, a fost ziua aia când nu iese nimic, orice ai încerca?
- Nu știu ce să zic. Am început foarte prost, s-a simțit emoția, poate prea mult. Știm că putem mai mult, am demonstrat lucrul acesta până acum în meciurile jucate. Sper să ne revenim în următorul meci. Vrem să arătăm alt volei.

- Există totuși vreo explicație pentru jocul vostru slab?
- Am făcut foarte multe greșeli, iar ele au profitat de fiecare dintre ele. E un meci pe care vrem să-l uităm cât mai repede, să ne concentrăm doar la ce avem de făcut în retur. Ăsta îl trecem la pierderi!

- Aveți speranțe că puteți remonta? Se poate ajunge la un set de aur în Italia?
- E foarte greu, dar nu e imposibil, așa cum am remontat cu Galatasaray, totul e posibil. Dar în primul rând vrem să arătăm mult mai bine decât am făcut-o aici. Să jucăm relaxate, să ne bucurăm de faptul că am ajuns să jucăm o finală. Este un lucru foarte important pentru Volei Alba Blaj și România. Nu mai avem nimic de pierdut.

- Busto e cea mai bună echipă pe care ați întâlnit-o în actualul sezon?
- Nu cred, cele de la Galatasaray erau la fel de puternice. Dar Busto vine din cel mai puternic campionat din lume, se vede aceste lucru, fiecare meci e un antrenament foarte bun pentru ele

volei alba blaj busto arsizio 4 +16 FOTO

Vezi și: Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3 // Darko Zakoc, antrenorul ardelencelor, furios după eșecul drastic din finală: „Nu am avut inimă! Nu am avut curaj!”

Vezi aici detalii&foto&video de la Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  20 Martie 2019, 09:55

Ninca sa aveti bafta ,ca nu aveti nimic de pierdut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close