VOLEI  ·  VOLEI ALBA BLAJ - BUSTO ARSIZIO 0-3

Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3 // Darko Zakoc, antrenorul ardelencelor, furios după eșecul drastic din finală: „Nu am avut inimă! Nu am avut curaj!”

Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3 +16 FOTO
Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3

Articol de — Marti, 19 Martie

Darko Zakoc, antrenorul lui Volei Alba Blaj, nu înțelege evoluția sub așteptări a echipei sale în primul meci al finalei CEV Cup, câștigat la Sibiu de italiencele de la Busto Arsizio, 3-0 la seturi (25-19, 25-16, 25-14). Sârbul crede că fetele au fost compleșite de miza finalei.

  • Returul va avea loc peste o săptămână, în Italia, în sistemul 3 din 5 seturi.
  • În cazul în care vom câștiga returul cu 3-o sau 3-1 la seturi, atunci se va mai juca un set decisiv, așa-numitul „set de aur”. Dacă învingem la numai un set diferență, italiencele vor cuceri trofeul.

Volei Alba Blaj a făcut cel mai slab joc de pe teren propriu din actuala ediție a CEV Cup. A avut în față un nume sonor, dar chiar și așa, ardelencele nu s-au ridicat la așteptările unei finale europene.

"Nu am arătat caractere puternice! Voința noastră nu a fost așa cum eu m-am așteptat. Finala nu o joci în fiecare zi! Eu am gândit că vom da tot pe teren, că vom arăta că nu am ajuns aici întâmplător, dar pe teren a existat o singură echipă. Busto a știut toate slăbiciunile noastre și le-a folosit foarte bine", a declarat Darko.

Tehnicianul, care antrenează la Blaj de cinci sezoane și care anul trecut a ajuns în finala Ligii Campionilor, nu are prea multe explicații. "Noi nu am făcut nimic din ceea ce am pregătit, de la început am intrat timorate, nu am jucat așa cum am făcut-o cu Galatasaray, de exemplu. Nu am avut inimă, sângele nu a clocotit în noi. Jucătoarele mele au arătat prea mult respect pentru Busto", a tunat Zakoci

"Impresia e urâtă!"

Pentru meciul retur, e convins că nu se mai pot schimba multe, dar vrea măcar ca echipa să arate altceva:

"Nu putem să mai schimbăm nimic, dar impresia e urâtă, e amară. Vreau doar să jucăm cum noi știm, să arătăm ca o echipă care a jucat finala Ligii Campionilor, să ne bucurăm de voleiul nostru.

Am jucat bine în CEV Cup în acest sezon!", e obiectivul imediat al sârbului. "Italia e locul cel mai bun din lume pentru volei în care să arătăm ce putem, vreau să văd la fetele mele o schimbare totală", a încheiat Darko Zakoc

volei alba blaj busto arsizio 12 +16 FOTO

Vezi aici detalii de la meciul Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3Mama și mătușa Luizei sunt devastate de durere și țipă la Gheorghe Dincă, care a oprit caravana poliției pe un câmp. Aici e locul

Libertatea

Comentarii (1)

thiem  •  19 Martie 2019, 20:43

Esti varza ca antrenor, Zakoc, cred ca pe tine de fapt te tin jucatoarele sarboaice! Sa ai vreo 3 jucatoare senzationale la blocaj, printre care romanca noastra Nneka, si sa nu fii in stare sa blochezi des pe centru si mai mereu in tusa. Pe flanc ai pus-o pe una mica de inaltime si oricum si pe centru si olandeza a facut mereu ce si-a dorit. Rar mi-a fost sa vad un faliment mai mare, la fel s-a intamplat in Germania, si este pacat pentru ca adversarii erau apropiati ca valoare.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Napoli - Liverpool

Digi 4, Look Plus, Telekom 1
15:00 Volei M

Grecia - Portugalia

Telekom 3
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

Borussia Dortmund - Barcelona

Digi 4, Look Sport, Telekom 2
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Inter Milano - Slavia Praga

Digi 1, Telekom 2, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Zenit St. Petersburg

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Borussia Dortmund - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Liverpool

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Valencia

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Lille

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg – Genk

Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1