SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI ALBA BLAJ - BUSTO ARSIZIO 0-3

Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3 // Darko Zakoc, antrenorul ardelencelor, furios după eșecul drastic din finală: „Nu am avut inimă! Nu am avut curaj!”

Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3 +15   FOTO
Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2019 19:18

Darko Zakoc, antrenorul lui Volei Alba Blaj, nu înțelege evoluția sub așteptări a echipei sale în primul meci al finalei CEV Cup, câștigat la Sibiu de italiencele de la Busto Arsizio, 3-0 la seturi (25-19, 25-16, 25-14). Sârbul crede că fetele au fost compleșite de miza finalei.

  • Returul va avea loc peste o săptămână, în Italia, în sistemul 3 din 5 seturi.
  • În cazul în care vom câștiga returul cu 3-o sau 3-1 la seturi, atunci se va mai juca un set decisiv, așa-numitul „set de aur”. Dacă învingem la numai un set diferență, italiencele vor cuceri trofeul.

Volei Alba Blaj a făcut cel mai slab joc de pe teren propriu din actuala ediție a CEV Cup. A avut în față un nume sonor, dar chiar și așa, ardelencele nu s-au ridicat la așteptările unei finale europene.

"Nu am arătat caractere puternice! Voința noastră nu a fost așa cum eu m-am așteptat. Finala nu o joci în fiecare zi! Eu am gândit că vom da tot pe teren, că vom arăta că nu am ajuns aici întâmplător, dar pe teren a existat o singură echipă. Busto a știut toate slăbiciunile noastre și le-a folosit foarte bine", a declarat Darko.

Tehnicianul, care antrenează la Blaj de cinci sezoane și care anul trecut a ajuns în finala Ligii Campionilor, nu are prea multe explicații. "Noi nu am făcut nimic din ceea ce am pregătit, de la început am intrat timorate, nu am jucat așa cum am făcut-o cu Galatasaray, de exemplu. Nu am avut inimă, sângele nu a clocotit în noi. Jucătoarele mele au arătat prea mult respect pentru Busto", a tunat Zakoci

"Impresia e urâtă!"

Pentru meciul retur, e convins că nu se mai pot schimba multe, dar vrea măcar ca echipa să arate altceva:

"Nu putem să mai schimbăm nimic, dar impresia e urâtă, e amară. Vreau doar să jucăm cum noi știm, să arătăm ca o echipă care a jucat finala Ligii Campionilor, să ne bucurăm de voleiul nostru.

Am jucat bine în CEV Cup în acest sezon!", e obiectivul imediat al sârbului. "Italia e locul cel mai bun din lume pentru volei în care să arătăm ce putem, vreau să văd la fetele mele o schimbare totală", a încheiat Darko Zakoc

volei alba blaj busto arsizio 12 +16 FOTO

Vezi aici detalii de la meciul Volei Alba Blaj - Busto Arsizio 0-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thiem
thiem  •  19 Martie 2019, 20:43

Esti varza ca antrenor, Zakoc, cred ca pe tine de fapt te tin jucatoarele sarboaice! Sa ai vreo 3 jucatoare senzationale la blocaj, printre care romanca noastra Nneka, si sa nu fii in stare sa blochezi des pe centru si mai mereu in tusa. Pe flanc ai pus-o pe una mica de inaltime si oricum si pe centru si olandeza a facut mereu ce si-a dorit. Rar mi-a fost sa vad un faliment mai mare, la fel s-a intamplat in Germania, si este pacat pentru ca adversarii erau apropiati ca valoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează