SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA 2009

E oficial: Gilles Simon nu participă la BCR Open România!

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2009 00:00

Francezul Gilles Simon, dublu cîştigător la BCR Open România nu va participa la ediţia din acest an a turneului, după ce acesta a decis să nu evolueze nici în meciurile de Cupa Davis pentru Franţa. Acesta avea rezervat un wild-card special din partea organizatorilor, care acum va ajunge mai mult ca sigur la un alt tenismen român.

"Francezul Gilles Simon avea rezervat un wild-card din partea noastră, însă după ce s-a retras din echipa Franţei de Cupa Davis, a anunţat că nu mai poate participa la turneul pe care l-a cîştigat în ultimii doi ani, astfel că trofeul de cristal Ţiriac-Năstase va rămîne la Bucureşti, pentru că doar tenismanul care cîştigă de trei ori consecutiv turneul poate păstra definitiv cupa. Deci, pe domnii Ţiriac şi Năstase nu îi vom supune unei cheltuieli", a completat Enoiu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  17 Septembrie 2009, 01:06

cum sa castige un roman, dumnezule mare singurul care are sanse matematice sa castige e hanescu dar avand in vedere "prestatia" de anul trecut in care era mare favorit cu Arguello si i-au sarit rotile precum unei masinute de jucarie, nu i-as da mai mult de 0.5% sanse la victorie sper sa te ajute comentariul asta

dexter71
dexter71  •  16 Septembrie 2009, 11:16

Poate castiga gagautza de Hanescu.

crazykiller
crazykiller  •  15 Septembrie 2009, 17:28

poate vine del potro :D glumesc...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează