FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - MIOVENI 3-1

Un botez de coşmar! » Arbitrul Horaţiu Feşnic a debutat în Liga 1 la Astra - Mioveni, scor 3-1

Voicu era clar în poartă cînd a scos mingea trimisă de Găman +2   FOTO
Voicu era clar în poartă cînd a scos mingea trimisă de Găman

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 23:56

Arbitrul Horaţiu Feşnic, 22 de ani, a avut parte de un meci cumplit. El nu mai condusese vreodată nici măcar partide din Liga a doua.

Cît de greu poate să fie debutul în Liga 1 pentru un arbitru? Goluri-fantomă, cartonaşe încurcate şi o eliminare eronată. Pe toate le-a încercat Horaţiu Feşnic, un "central" de 22 de ani care nu mai fusese delegat nici măcar în Liga secundă pînă acum, dar pe care Crăciunescu l-a trimis la Astra- Mioveni.

Întîi a tras Bogdan Pătraşcu, mingea s-a dus în poartă, în vinclu, dar a trecut prin plasă. Feşnic n-a văzut golul, dar a fost corectat de asistentul Florin Ungureanu şi a validat reuşita. Apoi a şutat Găman şi Ionuţ Voicu a respins din poartă. Din nou brigada a luat decizia corectă, adică a validat golul.

Au urmat alte două decizii, greşite: un "galben" lui Olteanu pe care Feşnic l-a transformat în "roşu" crezînd că e al doilea avertisment, după care a revenit şi l-a lăsat pe fotbalist pe teren. Iar în minutul 78 l-a eliminat pe Fatai pentru simulare, deşi nigerianul fusese clar faultat în respectiva fază.

5 meciuri la rînd fără gol marcat avea Astra pînă aseară. Ploieştenii nu mai punctaseră niciodată de trei ori într-o singură partidă de-a lungul acestei stagiuni

"Acest arbitru n-are nici o legătură cu fotbalul! Mai avea puţin şi elimina pînă şi oameni din tribună! Asta e soarta noastră, să depindem de asemenea indivizi" (Marian Pană, antrenor Mioveni)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
bazso4
bazso4  •  13 Martie 2012, 22:21

Hori este un arbitru foarte buna! Craciunesc l-a aruncat foarte devreme in Liga1. Nu e usor sa arbitrezi mai ales daca vi direct din Liga a 3-a.! A gresit, dar asta e. Toata lumea gresete! O sa vedeti peste cativa ani ca este un arbitru foarte bun! Si nu uitati: numeni Nu este perfect!!!!! Bafta Hori!!!

clarmaibuni
clarmaibuni  •  13 Martie 2012, 20:54
Postat de dora pe 13 Martie 2012, 10:16

la 22 de ani arbitrezi deja in Liga I...pai cind a inceput asta sa arbitreze la juniori, din clasa pregatitoare!?

haha...oare? am uitat sa rad?! Sau ce-i cu asta?

clarmaibuni
clarmaibuni  •  13 Martie 2012, 20:52
Postat de ockiu pe 13 Martie 2012, 07:12

nu sunt buni astia micii ... ca inca nu stiu mersu' in liga`ntai. ba io zic ca prefer astfel de greseli (asa cum sunt povestite in material) decat greselile astora cica mai experimentati - bocaneala, tudor balaj ...

cn esti tu sa zici ca nu sunt buni ? Adica ...esti arbitru? NU PREA CRED... si chiar daca ai fii. Talentul si perseverenta pe care o are Fesnic tu nu o sa o ai nici o data. Sincer in loc de arbitru te-asi crede ziarist. Judeci fara sa tii se cuvina. Iar din articolul acesta stupid nu ai ce sa intelegi altceva de cat minciuni...poate ca nu e vina ta, si tu chiar nu stii ce se intampla! Priviti cu totii: ://www.kvsc1907.ro/portret/fesnic.html

Vezi toate comentariile (13)
Comentează