INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA/FC BARCELONA-REAL MADRID, 21 APRILIE, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

"Cazul Valiza", varianta spaniolă » Anturajul Realului insinuează că Barcelona premiază adversarii madrilenilor

Mai sînt doar 12 zile pînă la El Clasico. Va fi momentul adevărului (foto: Reuters)
Mai sînt doar 12 zile pînă la El Clasico. Va fi momentul adevărului (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 18:02

Patru puncte mai sînt între Real Madrid şi FC Barcelona cu 7 etape rămase de disputat, inclusiv El Clasico de pe ”Camp Nou” din 21 aprilie. Diferenţa mică, rivalitatea extremă, ambiţiile nemăsurate fac ca situaţia să fie mai tensionată cu fiecare zi ce trece, în care un rol deosebit îl au şi diversiunile.

Un atac ”sub centură” tocmai este pus la cale, susţine cotidianul barcelonez ”Sport”. Potrivit acestuia, cei de la Real au început să insinueze că Barcelona  premiază echipele pe care le vor întîlni madrilenii. ”În conversaţii private, diverşi şefi blanco s-au arătat convinşi că Valencia a jucat pe Bernabeu avînd promisă o recompensă din partea Barcelonei. Clubul din Madrid va face tot ce este posibil pentru a pune presiune pe Barca, iar forma aleasă, ca şi sezonul trecut, e să arunce dubii asupra meritelor formaţiei conduse de Guardiola. Obiectivul este să  destabilizeze trupa blaugrana, să-i afecteze concentrarea. Meciul cu Valencia a fost doar primul episod”, a notat ”Sport”.

Cotidianul catalan a amintit că Real a procedat la o provocare asemănătoare în stagiunea precedentă: ”Atunci au acuzat că jucătorii Barcelonei se dopează”.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (104)
ricco
ricco  •  09 Aprilie 2012, 23:41

De cind Mourinio a venit pe banca, Realul, in ciuda valorilor pe care le are totusi, a devenit o echipa care dezgusta, o echipa la care nimeni NU se ocupa de educatia fotbalistilor, toti sunt, mai mult sau mai putin, ISTERICI, cazul lui Pepe fiind elocvent... Dupa un presupus fault asupra lui, in timp ce se afla la pamint, si crezind ca a venit linga el un adversar, A AVUT O CONVULSIE NEVROTICA LOVIND CU PICIORUL genunchiul celui care se afla linga el pentru a-l linisti, CREZIND CA E UN FOTBALIST AL VALENCIEI... In realitate linga el venise un coechipier care n-a lipsit mult sa fie scos pe targa de acest A-NI-MAL Pepe... M-am bucurat enorm vazind cum a crapat ficatu' in ei.................

acrab
acrab  •  09 Aprilie 2012, 23:22

tello, cu ce te ocupi? citesc de mai multa vreme comentariile tale, le apreciez, si sunt curios. cu ce te ocupi?

dani_val
dani_val  •  09 Aprilie 2012, 23:17
Postat de starchild pe 09 Aprilie 2012, 23:05

Nu nu nu, Vestul este foarte sarac si are foarte putine valori, altele decat cele finaciare, sunt oameni de o moralitate chestionabila, lipsiti de fair-play in majoritatea lor. Ca si destinate tursistice va recomand orice mai putin tinicheaua ruginita din mijlocul Parisului, arhitectura in putrefactie a oraselor europene, monumente care comemoreaza razboaie mondiale, si genociduri, asa zisa autoritate spirituala de la Vatican. Sunt atatea lucruri incredibile care le puteti vedea pe planeta asta, si nu aerul ranced si arogand si conservator din Vestul Europei. Nu merita sa le sustinem nici echipele si nici turismul. Now, bye.

Bine domnule "Nu Vestului" , salutare, ma bucur ca noi am ramas o insula de moralitate si fair-play in care nu domina valorile materiale si-n care se fura mai mult de jumatate de catre stat din ce munceste cetateanul "egal in drepturi", ca avem "dreptul" la sanatate, educatie, ca avem infrastructura multilateral nedezvoltata pe zeci de miliarde de euri in 20 de ani, deci nu Vestului, da Romaniei:)) . A nu se intelege ca-mi urasc tara, dar cand toata lumea iti spune ca esti beat te duci sa te culci, cam asta e tara noastra

Vezi toate comentariile (104)
Comentează