FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tînjesc la ”extratereştri”! » Un tînăr crescut la celebra La Masia ar putea fi lovitura de imagine a lui Dinamo

Riverola a jucat sub comanda lui Guardiola și la prima echipă a catalanilor, chiar într-un meci de Champions League, în decembrie 2011, contra lui BATE Borisov (4-0)
Riverola a jucat sub comanda lui Guardiola și la prima echipă a catalanilor, chiar într-un meci de Champions League, în decembrie 2011, contra lui BATE Borisov (4-0)

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 13:02

”Cîinii” au demarat discuţii pentru a aduce, tot împrumut, un închizător, pe Riverola, trimis de Barcelona la Bologna.

Dinamo n-are bani să treacă strada, dar are aspiraţii de echipă mare şi speră să dea lovitura pe final de mercato. În căutare asiduă după un închizător, roş-albii au pus ochii pe spaniolul Marti Riverola Bataller, un fotbalist de 22 de ani crescut la La Masia şi care în ultimele luni a fost la Bologna (locul 15 în Serie A), împrumutat fiind de către Barcelona.

Cornel Ţălnar a tot căutat diverse variante în stagiul iberic, a primit referinţe despre diverşi mijlocaşi şi a fost impresionat de ceea ce a văzut şi citit despre mijlocaşul de 1,77 metri. Riverola nu s-a acomodat în Italia, "Ţînţarului" i s-a promis că Marti ar putea veni gratis în România, pînă la vară, mai ales că şi italienii n-ar mai vrea să continue cu catalanul, dar totul e ca spaniolul să fie de acord să joace cîteva luni în Ştefan cel Mare.

Dinamoviştii au fost în al 9-lea cer cînd au fost înştiinţaţi că Barcelona, clubul de care aparţine, i-ar plăti salariul tînărului, românii trebuind doar să-i asigure condiţii lui Riverola şi să înştiinţeze săptămînal clubul catalan despre situaţia fotbalistică a mijlocaşului.

51 de minute a jucat ibericul pentru Bologna în sezonul în curs, după ce în ediţia precedentă a marcat de 5 ori în 32 de partide pentru Barcelona II, în liga secundă spaniolă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (41)
stefadi
stefadi  •  16 Februarie 2013, 21:58

Fiti seriosi, Dinamo nu mai poate aduce nici jucatori din liga a doua la echipa si ziaristii astia cred ca o sa vina un jucator ca asta, care e obisnuit cu binele din Spania si Italia? Mai lasa-ti voi vrajeala!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Februarie 2013, 18:26

Autorul articolului iar a inceput cu ....abureala ! :)))))) Fac cu randul , ieri a fost "fratele siamez" G , astazi el ! Mai puteti ? :)))

luciann
luciann  •  16 Februarie 2013, 18:06
Postat de neuer1606 pe 16 Februarie 2013, 15:18

Nu ma, el chiar mananca caini, a trait la granita dintre China si India.:))))))))))))

Si eu care credeam ca in Korea se mananca maidanezi! Oricum si prin America si Europa mai mananca unii hot dogi! Asa ca nu sunt singurul...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează