INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Mutu şi Chivu ar putea deveni coechipieri » Ajaccio e interesată de fundaşul român!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 14:27

Cristian Chivu ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio!

Jucătorul mai are un an de contract şi se află cu echipa Inter în stagiul de pregătire la Pinzolo, însă Ajaccio vrea un fundaş cu experienţă şi nu foarte scump, oprindu-se la trei nume: Chivu, Yepes şi David Rozehnal.

Chivu vrea să-şi încheie cariera în tricoul nerazzurro, vara viitoare. Numai că problemele la degetul al doilea al piciorului drept, operat în două rînduri, şi salariul cam piperat pentru buzunarele patronului Moratti îl fac extrem de vulnerabil. Pentru ziarele italiene, românul e încă un candidat la plecare: "Rezilierea contractului, însoţită de o despăgubire pentru liniştea impresarului Becali, e pregătită".

Site-ul sportevai.it scrie că oferta de la Ajaccio ar putea rezolva situaţia lui Chivu la Inter:

"Chivu a avut mai multe întîlniri cu oficiali de la Inter, unde i s-a transmis că nu se mai contează pe el, dar românul nu a acceptat să renunţe la ultimul an de contract cu un salariu mai mare de 2 milioane de euro. Voia să mai joace un sezon, înainte de a luat în calcul ipoteza retragerii. Interesul clubului Ajaccio ar putea debloca situaţia, dar problema rămîne salariul prea mare, dacă vrea să joace, Chivu trebuie să accepte o reducere a salariului. Evident, românul trebuie să demonstreze şi că este pe deplin refăcut, în caz contrar, Ajaccio urmînd să îl aleagă pe Yepes".

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 20:24

sta sa slefuiasca banca pe 2 milioane...de ce sa plece, o sa prina un contract bun si la anul doar e impresariat de fecaliot !

mishu_74
mishu_74  •  17 Iulie 2013, 19:14
Postat de thumbzilla.. pe 17 Iulie 2013, 14:36

Nu accepta Chivu o reducere salariala niciodata.Mai degraba sta la Inter cu japca , si isi ia banii pe contract.

Mi se pare normal sa nu accepte.Au semnat un contract ca sa fie respectat nu ca sa fie desfacut de catre macaronari dupa cum vor ei. Daca nu se mai poate si trebuie neaparat sa plece, pleaca, dar in conditiile puse de el.Asta inseamna sa semnezi contracte si sa traiesti intr-o lume civilizata.Dar se pare ca nici italea nu e departe de romanica.

c7eric
c7eric  •  17 Iulie 2013, 17:50
Postat de jebbadiah1 pe 17 Iulie 2013, 14:41

Mare caracter ... vrea sa mai primeasca un an bani degeaba

Atunci de ce mai semnam contracte daca totul este de a avea sau nu caracter, da-le dracu! De ce mai muncim pe bani si nu pe un blid de mancare cum ar face unii care au caracter, da-l naibii de capitalism, de faptul ca unii isi asuma niste riscuri etc. hai sa fie ca-n Coreea de Nord sau Iran sa muncim pentru oameni si tara.......

Vezi toate comentariile (8)
Comentează