SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cum au văzut ruşii finala Simona Halep - Maria Şarapova: "Ce slabi, scuzaţi-mi sarcasmul" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 22:16

Evgheni Kafelnikov, fost număr 1 mondial şi cîştigător la Roland Garros, a ţinut să-i înţepe pe cei care i-au criticat munca la Federaţia Rusă de Tenis, unde este vicepreşedinte.

"Am cîştigat trei titluri la Roland Garros. Ce muncă slabă pentru Federaţie! Ar trebui să fim daţi toţi afară. Scuzaţi-mi sarcasmul!", a punctat rusul.

"Să nu omitem punctul fatal"
Cotidianul Sport-Express, care a numit ziua de alaltăieri "Sîmbăta ruşilor", după victoriile celor doi juniori şi a Mariei Şarapova, n-a uitat de momentul socotit de moscoviţi "decisiv".

"Unul dintre arbitri a strigat «out», românca s-a oprit, dar s-a dovedit că fusese afară. Fatal!", a consemnat Evgheni Fediakov, 46 ani, jurnalist sportiv specializat pe tenis din 1994.

" Simona Halep a părut mai obosită faţă de meciurile precedente. Am zis că românca e favorită dacă terenul va fi moale şi umed, dar n-a fost aşa. Pentru noi e o zi istorică, deşi n-avem o poză cu toţi campionii. Vom face un colaj" (Şamil Tarpişcev, preşedintele Federaţiei Ruse)

"Maşa noastră de aur! E prima tensimenă din Rusia care cîştigă acelaşi mare şlem de două ori" (SportBox, portal rus)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
florin_videa
florin_videa  •  10 Iunie 2014, 16:47
Postat de 1349magus pe 09 Iunie 2014, 23:34

S-a vazut cat de rusoaica e. Cand a inceput a doua strofa a imnului se uita la ceas.

super comentariu :)

1349magus
1349magus  •  09 Iunie 2014, 23:34
Postat de mastercalibra pe 09 Iunie 2014, 12:18

Astia sunt la politicienii romani. Infinit mai multe a facut Romania pt Halep decat Rusia pt Sharapova, care e plecata de cand era doar un copil in America. Singura legatura a ei cu Rusia e imnul care ii este cantat cand castiga ceva

S-a vazut cat de rusoaica e. Cand a inceput a doua strofa a imnului se uita la ceas.

jgionea
jgionea  •  09 Iunie 2014, 23:21
Postat de medium pe 09 Iunie 2014, 17:49

de acord 100 % cu tine. in maxim 2 ani daca merge asa simona o va servi la micul dejun pe sharapova. e tanara , are 22 de ani. bravo ei, si familiei care a sustinuto!! cat despre ajutorul statului roman acordat,nici nu are rost sa mai vb!!!

Dragi Simona-supporters, Un vechi coleg de liceu la Sf.Sava stabilit pe coasta de Est a SUA mi-a adus la cunostinta urmatoarele. Finala de fete de la RG s-a transmis la ora 9 dimineata in direct pentru cei ce locuiesc pe coasta de Est. Transmisia s-a facut pe National Broadcast Corporation, deci nu pe canale sportive ca ESPN 1 sau 2. Un fapt deosebit, mai important, decit rezultatul propriu zis, l-a reprezentat cometariul lui John McEnroe (77 ATP titles) spre sfirsitul setului 1: " We are lucky to be contemporaneous with these two great athletes.They are offering today, the highest quality tennis ever seen at Roland Garros." BRAVO TIE SIMONA!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează