FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA

VIDEO Penalty controversat pentru Steaua » Crăciunescu: "E fază grea, dar se putea da". Porumboiu: "Nu știu ce a fost în capul lui Colțescu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 22:08

Faza din minutul 28, cînd Chipciu a obținut ușor un penalty după intervenția lui Dragarski a creat controverse între cei mai importanți foști arbitri din România.

Ion Crăciunescu a comentat la Digi faza și consideră că se putea acorda lovitură de la 11 metri: "Eu dau credit arbitrului. Chipciu lovește mingea, nu Dragarski. Fundașul Chiajnei intră direct la Chipciu, nu să blocheze balonul".

Vezi VIDEO cu faza de la penalty

De partea cealaltă, Adrian Porumboiu a vorbit pentru Dolce și consideră jenantă ușurința cu care Sebastian Colțescu a arătat punctul cu var:

"Cine știe ce brambureală e în mintea lui Colțescu? Nici 5% nu are acoperire la această fază! E jenant să comentez această fază. N-ai unde să o încadrezi. Atacă mingea, lovește mingea, nu se dă nimic, oriunde ar fi pe teren. Nu știu ce a fost în capul lui Colțescu. E de rîsul plînsului".

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  11 Mai 2015, 08:08

Cat de prost ar trebui sa fie cineva ca sa conteste faza in care Steaua a obtinut penalty-ul !? Se vede clar cum chipciu a fost atacat cu ambele picioare (daramat) intr-o zona in care acel ''atac " nu isi avea rostul pentru ca oricum retardatul de chipciu pierduse mingea iar la penalty-ul Chiajnei nu stiu daca a fost in sau in exteriorul careului, dar nu a fost fault (era un joc de fotbal nu sah !).Datorita acestui meci coltescu ar trebui exclus din arbitraj, insa Steaua nu merita sa castige campionatul cu aceasta generatie de rebuturi care nu au ce cauta la aceasta echipa

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Mai 2015, 23:34
Postat de conasu_boeru pe 10 Mai 2015, 23:23

Am mai zis si stii de ce Craciunescu inchide ochii la greselile pro fcsb, Pandurii, CSU Craiova si Viitorul ! Pentru ca sunt cei care l-ar sprijini sa revina in fruntea CCA !!! El saracu asa crede ca poate, dupa ce mizerii face de 30 de ani !

Sufera de stravechea boala olteneasca a functiei. E disperat sa ajunga sef. Nu conteaza ca a tot fost pe acolo si si-a demonstrat incompetenta. Daca nu e pe functie, se cheama ca traieste degeaba. Ca vorbeste prostii pe la TV e una, dar ca prapaditii de comentatori de acolo il mai si numesc "'specialistul nostru in arbitraj", asta chiar imi provoaca lehamite!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Mai 2015, 23:23
Postat de cpt.ahab pe 10 Mai 2015, 23:18

Craciunescu trebuie internat de urgenta!

Am mai zis si stii de ce Craciunescu inchide ochii la greselile pro fcsb, Pandurii, CSU Craiova si Viitorul ! Pentru ca sunt cei care l-ar sprijini sa revina in fruntea CCA !!! El saracu asa crede ca poate, dupa ce mizerii face de 30 de ani !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează