INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - JUVENTUS (MIERCURI, 21:45, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1)

Iker, atac la ultraşi » Casillas a răspuns la fluierăturile propriilor fani: "Să vă f... în c... cu huiduielile voastre de c...t"

723 de meciuri a jucat Casillas la Real // Foto: Guliver/GettyImages
723 de meciuri a jucat Casillas la Real // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 00:00

Portarul madrilen, 33 de ani, care a jucat toată cariera pe "Bernabeu", mai are contract două sezoane. Şi 14,5 milioane de euro salariu de luat.

Iker n-a mai rezistat. Duminică, la 2-2 acasă cu Valencia, scor care a îndepărtat definitiv Realul de titlu (Barca are 4 puncte în faţă), fanii l-au fluierat pe căpitan la fiecare atingere după ce a primit cele două goluri.

La un moment dat, Casillas i-a înjurat pe ultraşi: "Să vă f... în c... cu huiduielile voastre de c...t". Cuvinte surprinse şi redate de postul TV Cuatro. La fel ca reacţia dinaintea pauzei: "Situaţia asta îmi rupe ouăle".

Portarul iberic, 33 de ani, din 1999 la seniorii blancos, ar fi vrut să-şi încheie cariera la Madrid. Mai are contract două sezoane. În care ar urma să cîştige 14,5 milioane de euro (7,5+7). Numai din salariu!

18 trofeea cucerit Casillas în 16 ani de carieră la prima echipă a Realului; a mai cîştigat cu "naţionala" două CE şi un CM

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
wollt
wollt  •  12 Mai 2015, 10:03

pistol cu apa :)))) bine ca nu a facut ca Dodel (scuipat) Meme (BOX) Mustata (K1) .......cu suporterii :)))))))

wutangman
wutangman  •  12 Mai 2015, 14:11

Nu mi se pare o echipa de doi bani. Din contra, e una din cele mai mari echipe din istoria fotbalului si la care ma uit cu placere, pentru ca au practicat mereu un fotbal spectaculos.Cu toate astea pot spune ca au cei mai multi suporteri care nu iubesc si nu inteleg fotbalul, care tin cu aceasta echipa doar pentru faptul ca a castigat 5 cupe ale campionilor cand era bunicul copil si se jucau doar semifinale si finala.Si crede-ma si pe stadion 80% sunt la fel de afoni si au aceiasi motivatie de a sustine echipa.

aius
aius  •  13 Mai 2015, 08:12

mai ,,jumatate,,chiar trebuia sa ne spui asta? de asta nu esti intreg!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close