FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul și ultimul gol în Liga 1 pentru Ianis? S-a făcut anunțul transferului: "Hagi jr. este noul lor jucător"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 14:41

Ianis Hagi, 16 ani, a marcat primul său gol în Liga 1, însă poate fi totodată și ultimul. Italienii anunță că fiul "Regelui" s-ar fi înțeles deja cu o formație de top.

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști italieni, Gianluca Di Marzio, a anunțat pe blogul său Ianis Hagi va juca din vară pentru Fiorentina.

"Hagi jr. este noul jucător al Fiorentinei, transferul este deja perfectat. Toscanii rîd și își freacă mîinile după primul său gol în Liga 1 și așteaptă să îl vadă cum va încînta în meciurile din Serie A", a scris italianul.

Jurnalistul îl laudă și pe Gheorghe Hagi pentru proiectul său de la Academie: "Hagi a fost un nume mare, dar este și un căutător de talente datorită academiei sale. Un alt produs de export este și Manea care este deja al lui Chelsea".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (42)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Mai 2015, 18:02

...avem cel mai prost popor din Europa...cum sa crezi in pustiul acesta netalentat ...nu este deosebit cu nimic de copii din curtea scolii ...

dash.berlin
dash.berlin  •  30 Mai 2015, 15:54
Postat de ovidiu_3003 pe 30 Mai 2015, 15:49

...este o catastrofa de jucator ...sper sa nu l mai vad in viata mea la nationalele de juniori ale Romaniei ...daca vrem performanta ...nu ne trebue jucatorii care marcheaza in blaturi ...

nume : ovidiu ; meserie : postaci & hater ; IQ : none !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Mai 2015, 15:49

...este o catastrofa de jucator ...sper sa nu l mai vad in viata mea la nationalele de juniori ale Romaniei ...daca vrem performanta ...nu ne trebue jucatorii care marcheaza in blaturi ...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează