SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS

FOTO » Șoc la Roland Garros! Djokovici pierde a treia finală la Paris, iar Wawrinka îl egalează pe Andy Murray la trofee de Grand Slam

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2015 19:52

Stanislas Wawrinka a cîștigat finala de la Roland Garros, după ce l-a învins pe Novak Djokovici, 4-6, 6-4, 6-3, 6-4.

Stanislas Wawrinka, locul 9 ATP, a cîștigat al doilea turneu de Grand Slam din carieră, după s-a impus în fața liderului ATP și favoritului numărul 1, după trei ore de joc.

Sîrbul și-a respectat statul de favorit și a început mai bine meciul, cîștigînd primul set, scor 6-4.

În următoarele seturi, Wawrinka și-a îmbunătățit jocul și l-a dominat fizic pe Djokovici, cîștigînd următoarele trei setur, 6-4, 6-3, 6-4.

 

Începînd de luni, Wawrinka va urca pe locul 4 ATP, iar Novak Djokovici va rămîne liderul ATP.

Djokovici a ratat șansa de a cîștiga toatele cele patru mari turnee și de a realiza Grand Slam-ul.Djokovici rămîne cu opt trofee de Grand Slam, Roland Garros fiind singurul pe care nu l-a cîștigat. Dacă ar fi cîștigat, Djokovici devenea primul jucător din ultimii 23 de ani care a luat primele două turnee de Mare Șlem ale anului.

Dacă ar fi cîștigat, Djokovici devenea primul jucător din ultimii 23 de ani care a luat primele două turnee de Mare Șlem ale anului.

 

 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (60)
saviola2_8
saviola2_8  •  07 Iunie 2015, 18:39
Postat de ftwraku pe 07 Iunie 2015, 17:45

Federer oricum este jucatorul cu cele mai multe turnee de GS...cand avea si el varsta lui Nole se juca singur....unii gen Popeye(Nadal) deja par ruginiti si inca nu sunt babe:)) insa probabil sportivii gen Lance Armstrong,Nadal,Serena,la 50 de ani vor avea pampersi:) Zidul 'Nadal' nici la RG nu mai face fata...Nole o sa mai aiba 1-2 ani de dominatie,apoi o sa vina alt lup tanar si o sa il intreaca...Federer macar se mentine pe locul 2 mondial:))))))decat la Wimbledon cred ca o sa mai aiba sanse...parca a jucat finala anul trecut...

ce treaba are lance cu nadal sau serena? ambii mari campioni de altfel! nadal ca si djoko sunt jucatori atletici bazati pe un joc fizic! normal ca nu au acelasi stil de joc, uzura se manifesta in functie de efort si de constitutia fizica a fiecaruia. Fed cel putin deocamdata, ramane discutabil cel ma bun din istorie insa rafa ca si djoko sunt langa el acolo, plus ca probabil mai au de jucat cativa ani in plus fata de el. Cert e ca gusturile nu se discuta, pentru mine rafa ramane the best, dar totusi nu ma vezi acuzandu-l de nu stiu ce pe nole sau fed, atunci cand nadal nu joaca bine sau pierde meciuri...

sarliculibali
sarliculibali  •  08 Iunie 2015, 00:26

saviola@ Ai inceput prin a pomeni de faptul ca Djokovic nu se accidenteaza. Din cunostintele tale exista vreo substanta care iti asigura o cariera lipsita de accidentari? Sunt curios de unde provine ipoteza asta... sa zicem naiva. Nu o sa ma opresc la Nadal pentru ca sunt fan Federer si as putea parea "sore loser". Dar o sa-ti dau cateva hints pentru Williams: cauta pe internet/intreaba-ti doctorul care sunt reactiile adverse la abuzul de eritropoietina/CERA, elimina-le pe cele fatale si vezi daca dai de Williams pe pista asta. Intre timp da un search pe google: "panic room Williams". aia doi@nici acum nu ati terminat cu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefansb
stefansb  •  08 Iunie 2015, 00:02

Batii campii. Ti-am demonstrat inca o data ca ai mințit. Daca pariai cu adevărat, asa cum ai susținut, abia asteptai sa-mi demonstrezi cand ti-am oferit ocazia perfecta. Asa, pt ca n-ai pariat, te-ai eschivat penibil. Auzi...nu te lasa religia sa trimiți poze cu bilete castigatoare sau pierdute. Esti patetic. In seara asta ai oferit cea mai buna dovada ca minți. Daca spuneai adevărul imi si demonstrai trimitand poze cu biletele. Restul sunt filozofari de om învins pe argumente logice. Esti slab tare in argumente. Te dai de gol cand minți intr-o mie de feluri.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează