FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Duel Steaua - Dinamo pe piața transferurilor » E acontat de "cîini", dar campioana vrea să-l fure pe ultima sută de metri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 11:37

GSP a anunțat ieri că Dinamo este aproape de a-l transfera pe israelianul Idan Veder, 26 de ani, de la Maccabi Haifa.

Deși Vered părea foarte aproape de Dinamo, Steaua a intrat pe fir și se interesează și ea de transferul mijlocașului! Cel puțin asta susține Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF.

El a vorbit despre interesul roș-albaștrilor pentru israelian: "Eu știu că Vered se duce la Steaua. Am aflat în această dimineață. Am vorbit cu cineva apropiat Stelei și mi-a spus sînt negocieri avansate.

Vered va fi o surpriză în campionatul României. Dacă are jucători bun lîngă el, va fi un fotbalist extraordinar. El și Alcenat sînt cele mai bune transferuri ale Stelei", a declarat Dragomir la televiziunea sportro.

Idan Vered joacă pe postul de mijlocaș dreapta, însă poate să evolueze și în centru. A jucat 20 de meciuri în ultimul sezon pentru Maccabi Haifa și e israelian, dar are și pașaport românesc. 

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (101)
idi53
idi53  •  24 Iunie 2015, 19:11

FCSB continuua cu furturile de jucatori de la DINAMO ,sau sunt incapabili sa gaseasca jucatori de valoare si atunci asteapta sa vada demersurile facute de Dinamo si apoi actioneaza!RUSINE menegementului stelist!

khal_37
khal_37  •  24 Iunie 2015, 17:11

Greu de ales...inre o echipa de pluton, in insolventa fara drept de a juca in Europa in urmatorii doi ani si cu conturile blocate, cu un plafon salarial de 3000 de euro, si o echipa campioana, care joaca in preliminariile UCL unde plafonalul salarial este de 10000 de euro. Eu totusi inclin ca va alege dinamo, dand dreptate aici presei ca aici ar avea mai multe avantaje...

juliusmad
juliusmad  •  24 Iunie 2015, 16:14

@xnread, esti foaaaaarte subtil :))

Vezi toate comentariile (101)
Comentează